Härlig kräftskiva och OS-depression på ingång…?

Sitter återigen framför tidstjuven TV:n och har förstått att OS nu är slut! Och det är ingen hemlighet, vi vet alla att Sverige inte gjorde något speciellt, utan hade mer otur än något annat. Det jag kommer komma ihåg mest från den svenska sidan är Kallurs miss över första häcken.


Men varför fokusera på Sverige? Vilka fantastiska rekord som har satts av exempelvis USA. Phelps är "mad in the water". Min favorit är dock, tack vare sin avslappnade attityd, Usain Bolt. Helt galet och jättespännande att titta på! Men det var någon på tunnelbanan som för en dag sedan sa att när OS tar slut då tar en OS-depression över. Människor saknar helt enkelt att man när som helst på dygnet kan slå på sin tidstjuv och titta på idrott av högsta kvalité. Och OS-studion klockan åtta med sammandragen har varit standard i en månad, där Pops lett ett intressant och välgjort program, det är nu också över.


Igår var jag på en kräftskiva ute vid bellevue (nära hagaparken), det var fint väder och sällskapet med. Vi spelade brännboll och åt god mat, pratade och drack vin. Tjejerna Ulliz och Linda hade fixat presenningar som hängdes upp för att skydda mot regn. Vi var där hela dagen, från eftermiddag till sen kväll. Snapsvisor och härlig musik som Ulliz komponerat ihop i en bärbar spelare - jättebra!


Jag kan nu meddela att jag har lämnat in samtliga uppgifter i projektledningskursen och väntar nu på resultat, wish me luck!


Emilia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback