Boendet löst!!!

Jag kan härmed säga att jag har någonstans att bo från och med den 1:a januari 2009. Det känns så bra och jag är tacksam att jag ställde mig i bostadskön. Det blev åtta långa års väntan på lägenhet - men nu är jag där! Nu kan jag fira jul i lugn och ro och julklappen som jag fick i förskott var inte dålig! Nu ska jag frottera i det här några dagar, och hoppas sedan på planering av en inflyttningsfest. Men först jul, jul, strålande jul! På lördag är det julknytis hos Agnieszka och jag tror mig ha kommit på vad jag ska ha med mig för något, en överraskning för er som ska dit!


Ah, från och med idag får jag lägga mig tidigast elva men fortfarande upp 07.30. Jag har ju gjort en fuling med att jag går upp innan klockan ringer för att stänga av den - ajabaja! Men imorgon har jag bildorientering på morgonen, så då ska jag upp! Det var någon som sa att jag skulle ge Ulliz 50 kronor för varje gång jag inte kliver upp - men jag skulle inte trivas med hennes sällskap när hon blir miljonär. Men jag förstår tanken, det gör jag!


Sov så gott, vi synes på bloggen (eller i verkliga livet...)


Emilia

Kommentarer
Postat av: Svennis

Grattis! Jag skulle kunna skriva mycket mera men jo du vet att i det grattiset så inrymmer det mycket gratulationer. Grattis helt enkelt!

2008-12-09 @ 23:55:08
Postat av: Emilia

Tack Sven, det värmer!



Kram

Emilia

2008-12-10 @ 13:10:45
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback