En snabb promenad på 4000 steg, ca 45 minuter!

Oj, är rödrosig om kinderna och precis hemkommen från en promenad med Marre. Snart ska jag upp till Anna och äta middag, skönt att inte behöva planera dagens sista mål. Har packat ner några kokböcker som jag förhoppningsvis kommer att damma av när jag har flyttat. Funderar på det här med kolhydrater, att skippa dem helt känns inte aktuellt, men att äta mindre av dem är nog en bra idé. Det är ju det här med viktminskning som snurrar runt i min hjärna och som ni ser är jag aktiv fysiskt genom att promenera snabbt. Det blir en till runda lite senare, vet dock ej om jag kommer att komma upp i de magiska tio tusen. Men man ska aldrig säga aldrig. Ute är det så mörkt att en reflex skulle vara på sin plats - kan ju rädda liv...Nu kurrar det behagligt i magregionen, vet att det är en soppa på gång. Hoppas att det blir en bit bröd till, apropå det här med kolhydrater! Ja just det, jag tar ju nu för tiden av mig stegräknaren hemma, för stegen här hemma tycker jag inte räknas. Men då gäller det att komma ihåg att sätta på den när man går ut...Än så länge har det gått bra i alla fall.

Simma lugnt!

Emilia
Kommentarer
Postat av: G2 / Gosia

Oh va roligt! Jag har flyttat hit till Sverige när jag var 12, men jag antar att du har bott här hela livet?

2008-12-27 @ 21:47:52
URL: http://gosias.blogg.se/
Postat av: G2 / Gosia

Ja men alltså, jag flyttade ju inte hit ensam :P Min mamma och pappa bor i Sverige (dock inte ihop, de skildes nr jag var 1 år gammal). Ja, det har gått rätt bra. Men det var tufft på början, riktigt tufft! Jag kommer från Krakow om du har hört om staden :P

Och nu bor jag i Katrineholm, men jag kan förstå att du blir lite förvirrad, jag brukar åka upp till Stockholm till pappa och åka runt lite till Norrköping, Örtebro osv ;)

Vart bor du då?



Kram

Gosia

2008-12-28 @ 00:22:27
URL: http://gosias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback