Hå hå ja ja!

Tiden går snabbt och jag har massor att göra! Igår packade jag en kartong så snart är alla kökssaker nerpackade. Tydligen ska vi polacker vara bra på att packa, så jag måste leva upp till ryktet! Om vi däremot är bra på att gå upp på mornarna, det är en helt annan historia!

Denna helg har jag en del planer: dels ska jag till mamma senare idag, dessutom har jag hunnit med en tvätt *stolt* och dels ska jag ha syrrorna över imorgon eftermiddag. Då kommer jag bjuda på lite piroger och barszcz samt lite annan julmat. Det innebär att jag imorgon efter kyrkan kommer behöva handla lite mat. Dessutom saknas en julklapp, men jag vet vad det kommer bli! Sedan vill jag ju hinna med att göra klart packningen i köket - så att jag kan kryssa av det på min lista!

Vad är då kvar i veckan, vad händer i mitt å så glamorösa liv? Där kanske jag överdriver lite, men att göra det har jag! På torsdag börjar ju det nya året!! Den 23 januari fyller min blogg ett halvår och den 30 januari - då börjar jag närma de härliga trettio! Stressad? Det beror på och jag vet inte hur ärlig jag ska vara här på bloggen - men visst finns det saker som jag saknar i mitt liv (ni får lista ut själva eller bjuda mig på en fika!). Men, men, jag var ju inne på nästa vecka:

måndag: hämta nyckel till min nya lägenhet! Yeah! Eventuellt träffa kusin Anna!
tisdag: åka med Svenne till kolumbariet och lämna blommor till hans mamma. Sedan ska vi åka till Enskede Gård för att kolla hur det är med parkering av flyttbil och kolla in lägenheten!
onsdag: Nyårsafton! Och inga planer än. Funderar på att lämna över Marre och hitta på något med Sven och Agnieszka!
torsdag: 1 januari!!! Åh, kommer jag hålla mina nyårslöften, första veckan är crucial...!
fredag: ja, jag vet att jag har tjatat, men det är nu det kommer att gälla! Flytteliflytten!


Ta hand om er! Och tack för alla kommentarer! Det värmer att se att läsarna blir fler och fler!

Kram
Emilia
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback