En kall, frisk dag ute i Solna!

Javisst, det är så det är nu, har varit ute med min favoritkille och han drog i kopplet som jag vet inte vad! Men det är väl bara att vänja sig. Ska vara hundvakt åt honom hela den här veckan, det känns helt okej. Det som däremot är mindre roligt är arbetsannonserna - helt enkelt noll. Finns absolut inget jag kan söka och jag som var så på gång och motiverad. Är det någon som har tips - var vänlig skriv en kommentar till detta inlägg! Men jag fick iväg en spontanansökan till wellness center här i Solna, de bad mig nämligen höra av mig i slutet av denna månad, så man kan säga att jag var ute i god tid!


Denna vecka ska jag börja med något som kallas för sömnrestriktion. Det låter lite farligt kanske? Jag som älskar att sova. Men nu är det hårda bud som gäller så att jag ska få ordning på sömnen (var fjärde svensk har problem med sömnen, se http://www.apoteket.se/). Först och främst, jag får endast sova sex timmar per dag, så läggdags kommer att bli klockan ett och uppstigning klockan sju (!). Från och med idag alltså, lite nervös är jag. Det blir väldigt mycket annorlunda än vad det har sett ut tidigare. Så det är bara att bita ihop!


Nu ska jag spela lite pacman (man kan hitta en version på google, slå in pacman så kommer spelet upp).


Ta hand om er

Emilia




Stockholm by day, a couple of years ago
Kommentarer
Postat av: Kostrådgivaren

Ja, men detta inslag handlade just om att de mättade fetterna kanske inte alls är farliga för oss människor. Finns ju olika teorier. Se på tv4.se om man kan se det via web-TV:n så förstår du mer. Intressant, speciellt ur diabetesperspektiv!

2008-11-17 @ 17:15:02
URL: http://kostradgivaren.blogg.se/
Postat av: Viktoriae

Lycka till med sömnen :)



Trevlig kväll

2008-11-17 @ 17:34:28
URL: http://viktoriae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback