Ny vecka, som börjar lite slött...

God morgon (ja, jag vet att klockan är tolv, men jag har ätit frukost i alla fall!)! Idag kommer bli lite av en slödag. Är hemma med Elviz just nu, Ulliz har sin praktik. Om ett tag ska jag in till stan och träffa mamma, vi har några ärenden som vi ska ordna upp. Jag har inte planerat så mycket mer faktiskt, är lite seg och sitter mest och gäspar.

Igår var det full rulle ute i Farsta där vi var några stycken som hjälpte Sven att packa i hans mammas lägenhet. Jag satt och paketerade in glas och tallrikar i tidningspapper och sedan ner i en kartong. Det gick ganska bra och vi fick mycket gjort. Vi fokuserade på köket och det tog sitt lilla tag! Sedan skjutsade Sven hem mig till Odenplan, han har hyrt en jättefin bil denna vecka. Det var länge sedan jag åkte bil, Ulliz har ju inte kvar sin…

Igår kväll efter flyttstädningen var jag så trött så jag somnade i två timmar, mellan sju och nio. Sedan kom Ulliz och Ida hem från Gospelcaféet (Ulliz sjunger gospel). Sedan blev jag förstås pigg, så jag satt och tittade på två filmer.

Vad händer hos er denna vecka?
Kram Emilia
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback