Robins eller resten av Idol?

Javisst, kanske inte så givet vad jag väljer? Just nu intervjuas Timbuktu och pratar om hur musikkulturen har utvecklats - han släppte ju en låt via Pirate Bay (eller var det kanske ett helt album?). Nu kom en Mia in på scen och sjutton vad jag känner igen henne, med gluggen och allt...Hon håller på med humor...Så blir det ibland. Häromdagen såg jag en kvinna som jag kände igen så väl, men jag kan inte placera henne.


Åhå, en duett mellan Kevin och Anna (min favorit!), med en låt från Dirty Dancing (mycket mysig film). Det var nog värt att zappa ändå...Har ju varit på café med Sven och Carlos, drack en väldigt god chai latte (med mycket skum på toppen, klart toppbetyg!) medan Sven åt en nyttig quinoasallad med fetaost och kyckling. Till en början såg det ut som om de hade hällt chokladsås över den, men det var någon dressing av balsamvinäger (tur det!).


Planen imorgon är att vara med Elvis, kanske ta en långprommis till Hagaparken...? Måste öva upp promenadförmågan med tanke på nästa veckas utmaning med....Marius! Jag saknar honom jättemycket, det har gått två veckor sedan vi sågs sist...Hur som helst, imorgon kommer min syster och morfar in till stan för att hälsa på mig. Så det ska bli kul, tycker så mycket om min morfar!


Vad gör ni ikväll?


Emilia


Som ni förstår leker livet då man har sådana här sötisar omkring sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback