Att validera sig själv...

Förutom att jag håller på att reglera min sömn, vilket det har varit lite si och så med, så håller jag på med något som kallas validering, kan översättas till bekräftelse. Och det handlar inte bara om att bekräfta sig själv, utan även människor i sin omgivning. Det sistnämnda har jag nog talang för, övade mycket på det förut. Men så var det valideringen av en själv...Inte det enklaste, särskilt inte denna dag då allt känns tungt och meningslöst. Men det kräver övning. Så dagens bekräftelse är: jag kom upp ur sängen och gjorde det jag skulle - bra. Tankarna kring det är att jag vet att en sund sömnkvalité och regelbundenhet håller depressionen på avstånd. Hur vet jag det? Jag har testat det förut! Dagens sömneffektivitet blev följande: 7/11= 63 %. Det känns inte alls bra, med tanke på vad jag började med första testdagen (77 %). Men imorgon är det en ny dag - och då har jag möte på morgonen klockan 09.00 - så det blir uppstigning vid 08.00. Ni förstår förstås själva att viktiga inbokade möten gör saken något lättare - eller hur? Det finns ingen återvändo!


Nu när jag ändå är i farten kan jag validera mig själv ytterligare: även fast mitt mående inte är det bästa så ser jag faktiskt till att äta bra mat och regelbundet - det är ju suveränt. Det visar ju på att jag värderar mig själv som viktig. Kosten är något som verkligen kan påverka hälsan också. På maten äter jag ofta en frukt också, idag blev det ett äpple på bussen.


Vad händer mer denna dag? Jag skulle haft gruppterapi nu på eftermiddagen, men den var inställd. Därför blir det mer tid med lillkillen här hemma i Hagalund. Han ligger här bredvid mig och myser, verkar ganska nöjd med sitt liv. Han hoppade och skuttade som en galning när jag kom hem och han undrade säkert varför mamma helt plötsligt var tillbaka igen! Utanför fönstret är det riktigt höstväder, det blåser och löven faller av träden - snart är det inga kvar...


Klockan fyra ska jag ge mig av till Odenplan och hem till Ulliz. Jag gav som förslag att vi ska äta äggröra ikväll, vi har massa ägg som väntar på att ätas upp! Ska också komma överens med henne angående nästa månad, att jag kanske kan bo hos henne och hur mycket hyran skulle vara på. Mamma har blivit eld och lågor över min hemlöshet och hittar på tusen olika idéer - men jag vet inte om alla är så bra...vi får se.


Har skickat några mail till potentiella arbeten idag, jag får se om det blir något svar - det vore bra om jag kunde komma igång med det snart. Men boendet är prio nummer ett! Fast jag är ganska förvånad över att jag inte oroar mig mer än vad jag gör - kanske har jag mognat och insett att sådana här saker brukar ordna sig. Det enda jobbiga nu är själva flytten - ska börja packa i helgen. Måste ta upp kartonger från källaren och sätta upp lappar om försäljning av säng och bord. Jag behöver så lite saker som möjligt nu.


Då så veckans länk. Ja, eftersom jag är inne på jobbsökeri så vill jag flagga för en jobbsajt som samlar alla jobbannonser på en och samma plats. Länken är http://www.workey.se/. Kanske kan den vara till nytta för någon? Lycka till!


Kram

Emilia



Vilket radarpar - eller hur? Hemma i Solna 2008
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Hjälper gärna till med valideringen/bekräftelsen: Emilia är en ung vacker kvinna som har karisma. Hälsningar Nisse

2008-10-16 @ 19:29:02
Postat av: Emilia

Tack...



Emilia

2008-10-16 @ 19:54:13
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback