Dörren till något nytt? Ja...

Hej mina kära läsare (ja, idag var vi en eminent skara på 5 personer som var inne på bloggen!).
Idag har jag inte hunnit skriva så mycket, eftersom jag inte var hemma så mycket. Fick en dålig start på dagen så jag åkte snabbt iväg till gymmet för att avreagera mig - och det fungerade bra. Fysisk rörelse är medicin för irriterad hjärna, verkligen! Sprang 1,5 km och tränade sedan rumpa, rygg och mage. Glömde axlarna, men det får bli någon annan dag. Sedan var jag hemma hos Kostas, fast först åkte vi och fikade på George´s på Odenplan. Åt en svindyr sallad - men den kändes nyttig och så mättande att jag tyvärr lämnade lite - jag orkade inte allt (och det är olikt mig!!). Sedan promenerade vi lite i stan och åkte sedan hem till Fleminggatan. Vi spelade spel, och det är faktiskt väldigt avslappnande och roligt!

Klockan 20.00 var det match mellan Sverige och Portugal, 0-0. Sven kom ju också förbi och Kostas gjorde oss en drink. Vad den innehöll behåller jag för mig själv, men inte behövde jag mycket för att känna ett snurr uppe i huvudet...Men det var under kontrollerade former..! Sedan tog jag och Sven tunnelbanan mot Akalla och nu är jag hemma och ska snart sova. Håller på att vädra rummet, och det blåser nästan lite kallt. Ah just det, har kanske hittat lösning på mitt boende, men vi får se. Jag ska ju på visning på Sundbyberg på tisdag, det kan ju hända att det är intressant! Dörren till något nytt? Maybe...

Hua, dags att stänga fönstret...och ögonen. Men ska läsa lite i Anna Kåvers bok Att leva ett liv, inte vinna ett krig - om acceptans. Jag vill också nämna att jag drömde om en person som jag inte träffat på länge, och det kändes tråkigt och konstigt att han sedan bara försvann...Kanske kommer han tillbaka i natt, behöver prata med honom. Jag trodde ju att jag såg honom förra hösten - men det var nog bara en hallucination - tyvärr. Men det har varit många konstiga drömmar på sistone och det blir extra verkligt på något vis när jag kommer ihåg dem. Det kan faktiskt påverka hela dagen...

Sov gott - vi syns imorgon...

Emilia


Dörrar är till för att öppnas - men vad döljer sig bakom? Sardinien 2008
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

God morgon Emilia. Bakom dörren i Sardinien döljer sig kanske en kyrka, ett kloster, en antikhandel, eller en juvelerare. I drinkar döljer sig snurr. I drömmar döljer sig kanske jag. Behöver du tala med mig så ses vi inatt. Drömmer du om Nisse Blunder så är det jag som döljer mig bakom en vit särk och en trattliknande dummerjönshatt med blå stjärnor och så har jag ett trollspö i högsta hugg. Med detta kan jag uppfylla alla önskningar.

2008-10-12 @ 08:46:22
Postat av: Emilia

Hej Nisse Norr. Jo, i drinkar döljer sig det mesta...illamående också. Jaså, du kan också dölja dig i drömmar? :)



Men denna gången var det inte du, men däremot fick jag mig en tankeställare, svar på saker i drömmen som jag kanske inte hade kommit på själv!



Emilia

2008-10-12 @ 13:32:05
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback