En sen frukost och sedan...

En fika inne i stan med Kostas! Det är ungefär det jag kommer att hinna med idag, med tanke på det sena uppstigandet idag (igen...suck!). Men, jag har ju faktiskt dammsugit hela lägenheten och satt på diskmaskinen, så lite cred ska jag ha i alla fall. Ska åka om en timme, så snart ska jag duscha och sminka mig.


Hur gick det med packningen då? Jo, en låda är princip klar, ska packa lite böcker längst upp. Sammy gav mig idén att lägga lite böcker längst ned i varje kartong och inte packa alla böcker i en kartong, för det blir alldeles för tungt. Imorgon, söndag, fortsätter jag. Det som är bra är att jag får ha kvar en del saker här i lägenheten tills jag hittar en egen lägenhet, det tycker jag är schysst av Sammy.


Träning blev det inget idag, för gymmet stänger klockan fem. Men jag läste någonstans att städning också kan räknas som träning. Och att gå inne i stan bränner nog en del också! Fast så blir det ju fika på det också....


Vad händer mer denna helg? Inte mycket. Och jag har inte fått några bud angående hur mycket en piggelin kostade 1983-84, så där får ni hjälpa mig lite! Aha, tar en piggelin just nu, det är supergott!


Nu mina damer och herrar är dagens inlägg slut. Kramar till er som läser!


Emilia


Nynäshamn för några år sedan, efter hemkomst från Polen

Kommentarer
Postat av: Svenne

Hej Emilis!



Här är Svenne med det rätta Piggelin svaret! 1983 kostade en Piggelin exakt 2 kr. Allt finns på GBs hemsida. Se länk för glass planchen 1983.

Kramar Svenne!

Postat av: Anonym

Åh tack Svenne, äntligen någon som tar mina frågor på allvar!!!



Kram tillbaka

Emilia

2008-10-25 @ 21:44:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback