Hemma hos Ulliz - efter en galen fotografering ute på Kungsholmen

Hejsan hoppsan! Ja, så pigg är jag kanske inte, men det är så mysigt att vara hemma hos Ulliz och bara ta det lugnt. Hon lagade god middag till mig också, pasta med köttbullar och gräddsås. Jag håller nästan på att somna framför datorn, men några ord ska jag ändå få ner!

Vi träffade en jättetrevlig fotograf, Tomas, på café Julia och vi tog en massa foton. Han ville verkligen utnyttja ljuset så vi fick göra alla möjliga saker: sitta på stenar vid vattnet, leka djungel-George bland träden och gå ut mitt i gatan. Det var jätteroligt att bli fotograferad så mycket - man kände sig speciell!

Nu har jag försökt att sova lite hos Ulliz, men det gick inte så bra. Eller så kanske det gjorde det - vad vet jag, kroppen kan lura en ibland! Imorgon skulle jag egentligen ha bildterapi, men jag messade min bildterapeut att jag inte kommer- det går inte när jag är så här dålig med sömn och allt. Dags att föra en sömn-dagbok. Det finns ju vissa gyllene regler som att t ex inte sitta framför datorn strax innan läggdags (hrm hrm!), samma sak gäller tv. Inte äta. Vad finns det mer - några tips? Jag vet en sak som jag absolut borde tänka på: att inte göra andra saker i sängen förutom att just sova. Jag småsitter nämligen ofta och bloggar från sängen - nu slutar jag med det!

Ta hand om er därute, jag vet att det är mörkt och trist. Men ibland på dagen skiner solen - nyttja det!

Kram
Emilia
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Tips? En kvällspromenad. Mörkt och svalt i sovrummet. Jag brukar också tända ett ljus när jag ska sova. Obs måste vara ett ljus som är inneslutet i glas eller liknande, får inte finnas minsta risk för brand. Drick örtte gärna kamomill. Ibland tar jag naturmedel för sömn typ valeriana. Sover bättre sen jag uteslutit vanliga sömntabletter. Sov gott önskar Nisse.

2008-10-08 @ 09:31:45
Postat av: Emilia

Hej Nisse! Ja, det ska nog vara en kvällspromenad, och att den inte blir för sent! Jag har ju en liten hund här som säkert skulle uppskatta en sådan på kvällen! Kamomill har jag ju hemma, så ikväll vet jag vad som kommer att hända i tekoppen! Vet inte om jag ska satsa på något naturläkemedel. Tyvärr var jag tvungen att ta sömntabletter nu i natt, men det fungerade och nu mår jag riktigt bra! Massor av tack för alla tips!

Emilia

2008-10-08 @ 14:16:09
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback