In the autumntime when the weather is....

...ja, vad är det för väder egentligen? Ingen aning om vad jag ska ha på mig, vet bara att det snart nalkas mössväder. Köpte en jättefin mössa förra året, men jag har som vanligt förlagt den någonstans - inte bra. Sitter nu med pepparmyntste och inser att klockan redan är tio!! Och jag har ju inte direkt följt det sovprogram som jag så fint lade upp för några dagar sedan - men jag testar igen.

Efter kvällens föreläsning om sparande på Avanza känner jag mig behagligt lugn och det kommer nog att gå och somna idag (peppar, peppar). Det var faktiskt intressant och inte alls komplicerat - men givetvis ville Avanza marknadsföra sig så att man ska börja spara hos dem. Men jag och Carlos satte oss i alla fall efteråt med de smörgåsar som det bjöds på med te och började räkna på hur mycket jag ska lägga undan varje månad för att kunna åka iväg till Thailand om två år (årskiftet 2010/11) och kom fram till att lite drygt 2000 kronor i månaden. Så jag får dra åt remmen lite grann nu framöver. Det bästa vore förstås om jag kunde hitta ett bra halvtidsjobb och att Ryck upp Dig fick ekonomisk uppbackning!

Jag tänkte lägga upp en liten planering inför imorgon

08.15-09.00 Uppstigning och frukost
09.15-10.30 Träning på Planet
11.00-12.00 Laga lunch åt mig och Ulliz och äta den. Det blir lax, quinoa, feta och paprika
12.30 Åka till Solna
13.00-14.00 Möte
15.00-16.00 Jobba med RUD
16.15 Åka till Sumpan för att titta på lägenhet
17.00 Visning av lägenhet
18.00 Åka tillbaka till Odenplan och jobba vidare med projektet, kanske laga middag?

Mycket imorgon, men så är det ibland! Det viktiga är inte att se allt på en gång! Och imorgon får jag träffa Elvis också!! Jag saknar hundarna i mitt liv. Hoppas att Marius inte glömmer bort mig. Han är ju mammas kille!

Så, ska slå på TV:n och se om det är något roligt. Sedan ska jag sova!

Natti
Emilia, den trötta

Vad snäll jag ser ut...men vem vet vad som döljer sig bakom ytan? :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback