Kvällsmegamätt och totalt....

....förtjust i att bloggande fungerar för mig. Och att jag inte skriver tillgjort eller att jag har tråkigt. Det var några veckor i juli, tror jag, där jag hade kreativitetstorka. Men den gick över - kanske att det händer mer saker i mitt liv eller att jag ser saker nu som var osynliga då? Det jag märker är att jag varje vecka (eller kanske t o m oftare) har nya idéer som jag fyller mitt liv med. Tittar ni i arkiven så vet ni nog vad jag menar. Det är sömnprogram, det är målning, jag ska gå ner 10 kilo....Oj, listan blir längre och längre ju mer tiden går! Men det viktiga är att jag håller fast i de här idéerna och de försvinner inte bara för att nya kommer upp - det ska ni veta.

Efter att jag hade umgåtts med Ulliz åkte jag till Åkeshov tillsammans med Agnieszka för att promenera lite där i området - och gissa vad vi träffade på - jättefina hästar! Jag tog lite bilder, jag kommer att publicera dem inom kort. Det var mysigt att se dem, och det som är så underbart med djur är att det inte finns något ont med dem. Fast om det är något jag inte skulle vilja möta öga mot öga så är det muränor - de ser genuint elaka ut!

Nu ska jag titta vidare på Idol, och sedan klockan 23.00, då vet ni vad som gäller! Läggdags! Hej då alla kids och Nisse Norr!

Emilia

Fredagsmelankoli i soffan med Marius - to be a dog or not to be....
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Ja hästar är fina kompisar. De finns i alla storlekar. Vissa är inte större än en hund. Så om du inte har hund så vet du vad du ska ha. Och då tänker jag inte på muränor, fast de är ju så söta förstås. De bor i vatten så man riskerar inte bli uppäten. Jag är mycket mera rädd för pitbullterrier som inte bara är elaka utan oxå fula. Muränor är fina. Murgrönor är oxå fina. Bönor är goda. Hönor är både goda och snälla. Men tuppar är elaka. Imorgon gal tuppen, arg och galen. Sov gott.

2008-10-10 @ 23:22:25
Postat av: Emilia

Jaså, du gillar muränor...! Nej, då är jag mer inne för murgrönor som du skriver om. Sitter och kollar på Uppdrag granskning och irriterar mig på grannarna ovanför - de är helt otroligt duktiga på att väsnas. Det ska bli skönt att flytta härifrån!



Trevlig Lördag

Emilia

2008-10-11 @ 11:44:29
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback