Radion i bakgrunden och äntligen fick jag sova...!

Nu är klockan strax halv två, om en halvtimme ska jag ta bussen till Brommaplan och därifrån åka till mamma. Det ryktas att hon ska göra mat till mig - not bad! Natten gick bra, försökte meditera lite på natten - för att sedan sova heeela natten plus lite till. Klockan ringde 08.00, 08.10 och så vidare. Sen kom jag på den gyllene idén att helt enkelt stänga av den - och vaknade efter klockan tolv. Inte så genialt, kanske, men nu känner jag mig utvilad i alla fall. Och mamma vaknade också vid den tiden, och det verkade som att hon inte var sur över det faktum att jag inte kom klockan tio.


Dagen kommer inte fyllas av så mycket - jag tänker ta det lugnt. Såg att Agnieszka ringt på mobilen, så jag ska slå en pling lite senare. Hon har köpt ny dator - roligt! Tydligen hör hennes gamla dator hemma på museum enligt försäljarna. Min egen dator kommer jag ha ett bra tag till, så länge den fungerar som den gör nu så är jag mer än nöjd!


Imorgon ska jag träffa två vänner - Maria och Lasse, vid halv ett i Kungsan, det ska bli kul, det var ett tag sedan vi träffades. Vet inte riktigt vad vi har planerat, men det blir nog promenad (särskilt om vädret är som nu) och fika.


Dags att göra sig i ordning, men vi kanske ses senare?


Kram

Emilia, den utsövda!


Ensam är stark?
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Ensam är väl ingen stark

Även fågel vill ha mark

Vilar sig på sten vid vatten

Skymning faller innan natten



Allt är mörker innan gryning

Vinden blåser våg blir dyning

Fågeln flyger högt i skyn

Allt förändras i en syn



Hav och himmel allt är blått

Allt på jorden blir så smått

En fågel ser i perspektiv

Med vingar tar man långa kliv



Hälsningar Nisse

2008-10-18 @ 22:43:57
Postat av: Emilia

Oj,vad fint, har du skrivit själv? :)

Själv har jag varit på Liljevalchs med några vänner, där var det också många fina saker av Sigrid Hjertén, Isaac Grunewald och Leander Ekström!



Trevlig söndag



GodisEmilia

2008-10-19 @ 17:08:02
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback