Varför man inte ska äta en påse godis...

...oavsett hur sugen man var på de där färggranna sakerna: jag gjorde själv det misstaget idag och resultatet blev inte alls bra. Jag kände hur sockret pulserade i kroppen och det visste inte var det skulle ta vägen! Jag började må illa och kände hur värdelöst det egentligen är med godis. För är du medveten om vad som sker med kroppen och känner efter, ja då vet du vad jag menar. Nej, håll er till en liten bit mörk choklad då och då. Satsa på att köpa bra mat istället. Usch, mår fortfarande inte alls bra av det där. Kanske fick jag mig en tankeställare ändå?


Idag har jag varit hundvakt hela dagen, men jag var lite utanför hemmet också. Tyvärr så spydde Marius medan jag var borta, vet inte riktigt varför. Nu får han lite ekologiska morötter och hundfoder, hoppas att det blir bra så!


Nu sitter jag och tittar på The 40-year-old virgin, inget speciellt med den egentligen, men varför inte?


Morgondagen är i alla fall planerad: mamma kommer över och hämtar lite kartonger och så tänkte jag fixa ihop en äppelpaj med vaniljsås (har alla ingredienser). Jag vill gärna hinna med ett kyrkobesök också, men vi får se...


Trevliga drömmar

Emilia


Simma lugnt nästa vecka...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback