Äntligen naturligt trött!

I skrivande stund håller jag på att gäspa mig fram till vad jag ska skriva. Har spenderat fem timmar med Agnieszka och Carlos, vi har först varit ute och gått i nästan tre timmar, bland annat via Hammarby Sjöstad - och nu är jag helt slut. De också hoppas jag, så att jag inte är den enda! (sen är det ju också så att sömnen har sviktat för mig lite de senaste två nätterna)


Det som förvånar oss tre är förstås vilken tur vi har haft med vädret, idag var det väldigt nära till regn flera gånger, men ändå så lyckades vi undkomma det! Det är nog meningen att vi ska fortsätta med våra fredagspromenader. Efteråt åkte vi till S:t Eriksplan och träffade en annan vän, Kostas, och gick och tog en liten fika. Men nu är det skönt att vara hemma, snart ska jag utnyttja denna naturliga trötthet. Imorgon kommer morfar hit, jag hoppas att han kan hjälpa mig att laga cykeln!


Så, det blev inte mycket till bloggande idag, men det får vara så ibland. Det händer att det riktigt kliar i fingrarna och jag längtar efter att blogga, men det beror förstås på!


Kram

Emilia


En bild från gårdagen med bror min

Kommentarer
Postat av: Agnieszka

Tjäna Emilka,



det är roligt att läsa din blogg. Det roligaste är att se att du är lika pratsam när vi träffas och vandrar och när du bloggar :-)



Jag är hemma med en förkylning ... uff ! Den kommer inte över så snart har jag kommit på. De senaste dagarna har jag med Dominics generösa hjälp fått ihop en riktigt bra CV dvs. "säljbrev". Framöver ska vi öva "grillning" dvs anställningsintervju. Jag är skakis redan nu he he.



Men först måste jag bli frisk.



Kram Emilka, vi ses !

2008-09-17 @ 19:41:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback