Lördagen som jag har väntat på!

Klockan är redan två och jag har inte alls hunnit med det jag hade velat. Funderade på att gå och träna, kanske simma i den sköna poolen? Ingen dum idé. Det jag behöver göra innan i så fall är att packa träningsväskan och sedan gå och köpa tacoskal och majs till kvällen. Var lite rosslig i morse när jag vaknade men nu känns allt normalt igen! För ikväll ska det sjungas, det ska det!


Igår var jag och Agnieszka på promenad ute i Judarskogen, vid Åkeshov. Fantastiska färger nu när det är höst, jag blev helt lyrisk. Och Agnieszka tog en massa bra foton, så jag ska be om dem och publicera några här på bloggen. Vi gick inga långa sträckor, bara 2 kilometer, men det räckte. Vi har båda varit lite sjuka på sistone, så det var bra att vi tog det lugnt! Efteråt åt vi middag hemma hos henne och spelade Alfapet, det var jättelänge sedan som jag spelade det, så det var roligt! Fick till ordet Galax, och det var jag förstås lite stolt över!


Nästa vecka fortsätter livet i sann projektanda. Om det är någon som känner till ställen där de säljer billiga ljus och ljudanordningar, vänligen tipsa oss! Just nu handlar det mycket om att få in materialet i våra huvuden och givetvis fixa de tekniska bitarna (ljus och ljud)!


Idag hittade jag två Cranberries-skivor som jag lyssnar på. Gamla godingar som påminner mig om ungdoms dagar i Jastarnia, Polen. Funderar på att kanske åka dit snart, kanske över jul? Samtidigt vill jag gärna gå på Julmässan här i S.a Eugenia, eftersom jag missade det förra året...Vi får se!


Nä, ska nu ta mig samman och åka iväg till gymmet och simma lite. Jag har ju faktiskt betalat för den tjänsten och inte använt den en enda gång! Skärpning! Hoppas att ni får en underbar lördag. Vad har ni för planer?


Kram

Emilia, the one and only!


Får på Sardinien, utflykt i april 2008 med Emily och Ulliz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback