Måndagar kommer ofta, ja: en gång i veckan!

Helgen gick snabbt, och nu har det börjat en ny vecka. Förkylningen är inte över än, men känner ändå en viss energi. Träffade bland andra Anna-Carina i kyrkan idag, hon studerar Teologi vid Newmanninstitutet, häftigt och intressant och det passar henne bra. Hon pratade om den inriktningen av studier redan i våras, så det var roligt att höra att hon har börjat på den utbildningen.


På vägen hem från stan stannade jag vid Hemköp på Odenplan. Måste bara få klaga lite: en av de dåligaste kassasystemen i stan. Det var t o m svårt att förstå var själva kassan börjar. Nej, inga poäng från mig. Men handlade åtminstone några äpplen, cashewnötter, mjölk och bröd. På bussen fortsatte jag att läsa en bok som jag försöker komma igång med, men den känns lite svårstartad. Än så länge är det två huvudpersoner: Lewis och Anna. Lewis är den som är mest förvirrad av de två, men så långt som jag har läst så utspelar det sig två historier, därför interagerar inte Anna och Lewis, än....


Sitter för närvarande och kollar in Journey man på trean, spännande avsnitt den här gången. Jag har missat de senaste tre avsnitten, så det var kul att titta igen! Det jag följer nu regelbundet är So you think you can dance. Och hör och häpna, jag fick en glad överraskning nu ikväll: satte mig i soffan med en supergod svampsoppa, slog på TV:n och min absoluta favoritserie var på, nämligen Agatha Christie´s Hercule Poirot!! Så mycket TV-tittande med andra ord. Men snart är det dags att sortera tvätten, den som jag så motvilligt gjorde på förmiddagen, hua vad trött jag var.


Nej, nu är det dags att ta tjuren i hornen och verkligen lägga sig i tid. Det var trevligt att vara här och vi syns imorgon!


Ciao!

Emilia


Någon som kan tolka? Bild tagen i september på Djurgården 2008

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback