Nu är den här, för mig den fruktade hösten....

Varför fruktad? Ja, det har med ljuset att göra. För egentligen tycker jag om hösten, den är vacker med sina ljusskiftningar och färger, men min kropp tål inte mörkret som också är en del av den. Jag blir väldigt trött. Det finns ljusterapi som man kan gå på, har själv testat här i Solna, på Wellness Center, med ganska bra resultat. Jag vet att det finns många som lider med detta, en förlamande trötthet...


Men nu över till det vackra med hösten. Färgen röd med sin speciella lyster på blanka höstlöv är ju ändå favoriten. Och till det: varm choklad på kaféer som har filtar på uteserveringen, en trevlig vän att prata med är inte helt fel heller. Jag har några sådana vänner, som verkligen betyder jättemycket för mig, och jag hoppas att vi kan genomleva hösten tillsammans, även om mörkret lurar på! Jag vill också passa på att göra lite reklam för mössor och vantar - de är härmed välkomna ut! Akta er för läskiga förkylningar!


Märker ganska tydligt att bloggen fyller ett syfte för mig själv. Det handlar som vanligt om, ja gissa vad? Kreativitet såklart! Det blir en ventil om ni förstår vad jag menar, det är som att skaka om hjärnan litegrann och sedan vända upp och ner på den. Fick även lite inspiration till att tänka kreativt av dagens Metro, de hade en bilaga om Jobb och karriär. Att satsa på CV:et och göra det annorlunda kan faktiskt göra att man/jag sticker ut. Kommer själv ihåg när jag sökte ett av mina första arbeten, jag använde en del färg i ansökan, och det fungerade bra, den stack ut lite grann helt enkelt (och jag fick jobbet...)!


Dagen har flutit på bra, men känner så här på kvällskvisten att huvudet är tungt och förkylningen sitter i, inte bra. Läste idag i en hälsobok att efter en förkylning bör man vänta två veckor innan man tränar Pilates igen. Två veckor känns som en ganska lång tid, men kanske att jag äntligen kan få in lite bassängsimning under tiden? Köpte ju faktiskt ett gymkort på Planet Fitness, där det ingick bassäng, men har jag utnyttjat det? Nja, inte riktigt. Men jag ska inte föda Smärtkroppen på det som inte gjorts, utan istället klappa mig själv och Ulliz på axlarna eftersom vi arbetade på ganska bra med Ryck Upp Dig idag! Jag kan även avslöja att vi är inne på andra veckan av intensiv repning! Emily-gumman är även sugen att titta på när vi repar, kanske att det blir nästa vecka?


Nu när jag har bloggat ett tag, så är det givet att jag även kikar på andra bloggar. Det intressant att se vad andra bloggare skriver om, vad som är inne och ute (här är tonårstjejerna duktiga, de rekommenderar allt ifrån Försvarets hudsalva till dyra läppcerat på sina sidor, bra med produktplaceringar där!) och hur en blogg kan se ut. Hittade en "tips"-sida, där man kan få hjälp med layout, det tycker jag är juste! Här kommer länken: http://www.designadinblogg.se/ Funderar på att ta hjälp av någon av mina vänner Sven och Kostas för att krydda till min blogg litegrann, men först måste jag fråga om de orkar!


Ska jag då specialisera min blogg på något vis? Jag försöker hålla den unik för att jag är jag och genom att faktiskt känna mig nöjd med mina avtryck så kommer den fortsätta att leva - åtminstone ett tag till! Men jag beundrar de bloggare som har många läsare, det är finurligt hur snabbt det kan sprida sig! Jag tror också att media har mycket med saken att göra, se till exempel till Blondinbella och Alex Schulman. Men, och detta är ett stort Men!! Det finns kändisar som skapar bloggar som är helt värdelösa, det känns som att personerna ifråga enbart startar dessa för att "alla andra gör ju det". Och de bloggar där varje inlägg ser likadant ut som det föregående är inte alls i min smak!


Det var allt för idag!

Varm kram
Emilia


Stark och smidig med Pilates? Djurgården september 2008
Kommentarer
Postat av: Svennis

Hej!



Det var länge sen. Men oj vad du bloggar. Blogga, blogga blogga blogga... hahaha. Hinner du äta smultronexploderande marsipanspäckade och halstrade flingor med vispgrädde?



Jag har varit ganska off ett tag. Jag har mått bra men kännt mig otillgänglig. För jag velat. Sen har min dator klagat på utrymme och sen har den klagat på diverse annat så min dator har varit offline.



Det är kul att se och att läsa din blogg. Man märker hur du gillar att skriva.



Vi hörs

kram

Svenne

2008-09-16 @ 23:03:16
URL: http://musakon.blogg.se/
Postat av: Emilia

Åh men hallå herr Sven. Jag, jag har en liten bloggboom just nu, vad roligt att du märker min entusiasm! Sitter just nu på bibblan vid Odenplan och väntar på att Ulliz ska höra av sig till lilla mig, vi ska repa...igen!



kram till dig din otillgängliga härliga vän!

Emilia

2008-09-17 @ 12:32:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback