Hur blev det så här? Hajar ingenting :)

Efter det förra blogginlägget hände något. Trötthet utan dess like kom över mig. Jag tänkte: jag läser lite i min bok. Två sidor hann jag med, sen tog jag täcket över mig och blundade. Först trodde jag att jag bara behövde vila, men det slutade med att jag somnade och vaknade halv tio. Har lite känningar av vårallergi, alltså inte mot själva våren som sådan, för den har jag starka känslor för, men mot pollen. Det kliar i ögon och näsan rinner lite grann - kan vara så att jag köper lite droppar för det är lite jobbigt faktiskt. Så nu, efter denna sköna vila med varmt täcke så ska jag göra mig lite te och äta frukt. Känner för frukt, det är så gott. Och läsa bok. Ta det lugnt liksom. För några dagar sedan åt jag Magnums nya glass: Magnum Temptation Chocolate (första uteglassen för i år!). Fick tipset av en kompis och jag får väl säga som så här: vadå mycket choklad? Det är ju gott förstås, jag tycker mycket om choklad, men sanningen är den att jag blev törstig av denna glass. Den får tre morgonsolar av fem möjliga. Hade de bjudit på en läsk till hade betyget höjts. Eller varför inte en kaffe?

Mår lite illa, jag hänger inte med min kropp och knopp riktigt. Hur kan det bli så här när jag tidigare var i topp? Svar tas gärna emot!

Emilia, den förvirrade (tar ju detta med en nypa salt förstås!)
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Kropp, knopp och topp hänger ihop som kropp, själ och ande. Delarna måste må bra för att helheten ska må bra. Frukt och bok är bra recept. Samt te men bör vara ört eller grönt te. En magnum glass emellanåt. Törsten kan komma sig av saltet, som du skriver "tar ju detta med en nypa salt". Ty sött och salt brukar ge törst. Gillar man kontraster och absolut vill blanda brukar jag rekommendera sötsur sås på kinasylta. Kineserna har lång erfarenhet av hur man stuvar om och blandar ihop egna varianter. Skulle tro att söt och sur därför är bättre än söt och salt. Hoppas nu att jag något skingrat förvirringen.



Dr Norr

2009-04-06 @ 10:02:59
Postat av: Emilia

Hej Dr Norr. Törsten av glassen pga att den var salt? Eller nu förstår jag inte. Det söta och det chokladiga gav törst hur som helst. Ja, jag läste till sena kvällen igår, boken är fantastisk, rekommenderar den starkt! Tusen strålande solar. Khaled Hosseini. Kram - Emilia

2009-04-06 @ 11:03:35
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback