Huvudvärk och sockersug...

Nej, det känns inte alls bra just nu. Trött och seg. Recept som kommer att utföras är: varm dusch, borsta tänderna, lägga mig i sängen och ha ett glas med varmt ingefärate färdigt. Ready steady go: en ny bok ska påbörjas och så fort jag känner att ögonen stängs, då ska jag låta dem göra det. För jag är förmodligen överarbetad. Pratade med Kostas och Sven idag, de är i Eskilstuna! Det jag drömmer om just nu är charter, paraplydrinkar och sol. Inget mer. Det skulle vara mysigt med ett trevligt hotell till. Och kanske något trevligt sällskap - då är jag nöjd!

Frasse mår bra (vet ju att Svenne kollar in bloggen med jämna mellanrum!) och ligger i fönstret och vilar. Han är nog också trött. Det blev ingen utgåg för honom idag, det får bli imorgon. Jag är för trött...Hoppas att det går över om några dagar. Det finns lite mysfaktor över att vara så här. Men inte jämnt och ständigt dock!

Dagens jobb bestod i att bjuda på och sälja färskosten Boursin i smakerna vitlök och fikon med nötter. Gott! Hade med mig linssoppan till jobbet och tog en bit bröd till. Drack en del kaffe för att pigga på mig men måste säga att resultatet blev så där lagom. Men jag sålde bra ändå! Vitlöksosten tog slut!

Time to hit the shower!

Emilia den trötta och loja
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback