Spring i bena hela dagen och inköp av teer!

Hej, ni får ett litet tips på te så här på kvällen. Var på Ica vid Brommaplan efter bildterapin och fick ett sånt sug efter te! Bättre det än allt påskgodis som man ser överallt! Så jag köpte två sorter, se på bilden nedan. Testar just nu den från twinings och det var jättegott. Tycker ju om ananas. Och måste kompensera för de tre koppar kaffe som jag drack idag...! Det blir ju så att bloggen inte enbart formar sig efter mig utan även av er som läser och kommenterar och det verkar som det gemensamma intresset för många är mat. Själv hade jag linssoppan färskt i minnet vilket resulterade i att jag även köpte lite röda linser som jag tänkte koka soppa på imorgon. Fördelen med soppa är att du kan lägga i allt möjligt själv - du kan använda dig av ett grundrecept och sedan fylla på med de grönsaker som du har hemma - fiffigt, eller hur? Jag blev väldigt förtjust över att broccolin fungerade så bra. Nisse Norr har som jag konstaterat att soppor räcker länge och sedan kan det vara så att smaken får sig en extra omgång med tiden. Linser som sådana har jag knappt ätit förr men nu känns det väldigt bra att det funkar bra för mig! Soppan hade mer blivit av en röra till konsistensen så jag köpte tortillabröd idag och la in resterna av linsröran med creme fraiche och mango chutney - voila: en ny maträtt på samma soppa! Jag handlade även lax, kanel, fikon...Tog två fikon på vägen hem, mycket gott och energirikt. Dessutom bra för magen.

Det var lite matsnack från mig. Frasse sitter i fönstret och undrar vad jag håller på med. Han är snäll och inte så busig idag. Han gillar min soffa väldigt mycket och hans blick säger: "ska inte du sova snart så jag kan få ha soffan för mig själv?"

Take care. Och så syns vi imorgon kväll med nya inlägg!

Emilia



Kommentarer
Postat av: Svenne

Kort mobilhälsning från Västerås. Idag har jag sett domkyrkan och ätit spareribs. Gosa Frasse från mig. Kram Svenne

2009-04-07 @ 22:16:54
Postat av: Nisse Norr

Grönt te med ingefära och citron skulle kunna vara min favorit. Vanligt te har jag slutat med, nu är det grönt te som gäller plus örtte ibland, samt kaffe alldeles för mycket och ofta.



Förresten till soppor passar det förträffligt med gott nybakat bröd, gärna med en god ost som pålägg.

2009-04-08 @ 00:28:05
Postat av: Emilia

Frasse är gosad och klar!



Men Rooibos borde testa Nisse, det är en god tesort!



So long

Emilia

2009-04-08 @ 17:07:13
URL: http://enemilia.blogg.se/
Postat av: Nisse Norr

Har för mig att jag provat Rooibos och att det var ett rött te och om jag minns rätt var det smaklöst och lite bittert. Yerba mate är inte så dumt, dricks ofta i Sydamerika. En Frasseburgare till är gott he he.

2009-04-08 @ 20:08:41
Postat av: Emilia

Nej, Rooibos är enligt min mening smakfullt, dricker nu en som smakar lite ananas!



So long!

Emilia o Frasse

2009-04-09 @ 20:49:23
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback