Städdag med ett stort S!

Har satt på en rockkanal på radion och känner mig redo: köket ska städas, disk så det räcker och blir över. Present till mig själv med andra ord! Sedan har vi badrummet: skrubba badkar och handfat, fixa toan och torka av golvet! Vardagsrummet, hm, här är det fortfarande en massa kartonger (2) som ska plockas upp. Under soffan har jag hyllor som jag inte ska använda: ska be Svenne om hjälp att bära ner dem till källaren. Ja. Det här kommer och gå bra. Dessutom har jag tvätt om en halvtimme - så det ska tvättas också - har köpt nytt mjukmedel, med mangolukt denna gång. Funderar på att bli medlem i Coop, tog lite broschyrer, eftersom det är den närmsta affären. Vi får se.

Igår var det flyttdag a la Farsta och det gick hyfsat. Sven hade planerat det hela bra och vi avslutade på O´learys med alltifrån hamburgare till min egna ceasarsallad. Fick en lampa av Sven som jag ska ha i vardagsrummet!

När jag kom hem så började jag att titta på van veteeren. Men jag var så trött så jag gick och la mig. Sov hela natten - vilket jag är tacksam för. För på så sätt närmar jag mig friskheten. När jag väl hade kommit upp i morse så hördes det en massa konstiga ljud utanför fönstret - en lastbil full med stenar - de lägger ut stenarna snyggt på gården. Fram med kameran förstås!

Dags att sortera tvätten - peppa mig gärna denna dag! Just det, måste tipsa om grahamsgröt - fantastiskt gott: 3 dl vatten kokas upp med lite salt. Lägg sakta i 1 dl grahamsmjöl och rör om. Koka på låg värme i ca 8 minuter. Se till att klumparna löser upp sig, "hacka" lite med en sked. Mumsigt med mjölk och med blåbärssylt!



Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Gröten ser god ut. Själv kokar jag ibland dinkelgröt. För mig blir det lagom med 1 dl dinkel till 4 dl vatten. Koka sen 5-10 min, beror på hur man vill ha konsistensen, jag föredrar lös gröt. Fil funkar bra till gröten och gärna en banan också. Men oftast blir det ändå havregrynsgröt i micron i 3 minuter på halv styrka. Till 1 dl havreflingor går 3 dl vatten.

2009-04-27 @ 16:41:56
Postat av: Dorota

Vad duktig du är tjejen! Och vad bra att förkylningen ger upp!

ZDALAM pisemna czesc!!! Anna-Helena tez:) Bylysmy dzis na spotkaniu ze studierektor i poszlo ok. Michelle byla dosc wredna, ale nie dalysmy sie sprowokowac. Usunelysmy jej czesc z naszego uppsats i piszemy dalej. Zostala nam tylko dyskusja do napisania.

Kram

2009-04-27 @ 18:44:38
Postat av: Krille

Hejsan.



Jag hittade din blogg via en hemsida som handlar om bloggdesign så därför tittar jag nu in för att ge dig ett litet tips. :)



Tipset heter www.bloggdesign.nu och är ett community för alla intresserade av bloggar och bloggdesign där man kan ladda upp egna bloggdesigner och sälja eller tävla bort. Man kan även ta del av de funktioner som finns som bl.a ger smilysar till bloggen. Eller varför inte skapa en omröstning? :) Våra omröstningar är dynamiska och laddar ej om din blogg när någon röster vilket gör dem väldigt attraktiva.



Titta gärna in hos oss. Du är så välkommen så :)



mvh, Krille

2009-04-27 @ 19:37:56
URL: http://www.bloggdesign.nu
Postat av: Matilda

bra jobbat!

städa toaletten hör ju inte till favoritsysselsättningarna i livet direkt. men, måste ju göras!



god gröt! jag gillar också att ha i bär istället för sylt.



sv: tack så mycket! kul att du gillar dagens bild-tema!

vad snäll du är (med veckans blogg), men jag var ju veckans blogg för några veckor sedan så tror inte jag har någon chans igen.. ;-)

jo i ateljén trivs jag utmärkt bra!



hur går designen förresten?

2009-04-28 @ 11:15:35
URL: http://www.matildasalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback