Vad skönt att bara vara och kunna andas med näsan!

Solen lyser och jag lyssnar till tystnaden. Min dator surrar på och jag intar dagens första kaffe. Vaknade ganska tidigt idag och har nu varit och shoppat på apoteket (Vicks salva, alvedon, nässpray och droppar mot förkylning....varje flickas dröm med andra ord...) och sedan storhandlat på ICA. Det har ju något som kallas för Mina varor där man som kund (dvs att man har ett ICA-kort) får erbjudande som matchar vad man tidigare inhandlat. Så jag fick lite billigare smörgåsmat idag, det känns ju bra. Blev alldeles matt efter att ha fyllt tre gula kassar med mat och bestämde mig för att gå till Gyllene Måsen och inta två hamburgare och en juice (ja, alltså McDonalds). Det var precis vad min kropp behövde, för sedan orkade jag ta mig hem och uppför trapporna. Jag sov lite mellan tolv och två, underbart. Det är skönt att sova på dagen. Nu när jag tittar ut genom fönstret så säger mitt inre:

Men hörrö, det är ju jättefint väder ute...ska du inte gå ut? Jag vet inte, är det för att jag tycker att jag borde, som jag går ut, eller går jag ut för att jag vill? Det är så skönt här i soffan...Men det är klart, att gå ut en stund och sätta sig på en bänk och bara andas känns ju faktiskt lockande...

Jag kan nu meddela att jag har gjort pajen som jag hittade på Tasteline. Faktiskt väldigt god och relativt enkel att göra. Den får fyra morgonsolar av fem möjliga. Varför inte fem? Jo, jag tycker pajdegen ska ha lite vanigt mjöl och inte bara grahamsmjöl. Den blev för "grov". Men det kändes bra och går helt i temat "ett hälsosammare liv". Fantastiskt vad gott vitlöken luktade när jag stekte den i smör, tillsammans med champinjonerna.



Kommentarer
Postat av: Bloggen om självkänsla & annat tänkvärt - Viktoriae

Sv: Vilka bra tips du hade på att koppla av, får nästan skriva ett inlägg med allas idéer, kanske kan någon annan få en idé av att läsa dem..:)



Pajen såg väldigt god ut men jag kan tänka mig att gramahsmjölet gjorde det "för grovt" och lök + svamp är riktigt gott att steka tillsammans.. men jag är ganska dålig på det här med vitlök har jag märkt.. Hehe, Det blir alldeles för mycket vitlök.



Ha en bra måndag! Kram

2009-04-27 @ 09:17:38
URL: http://viktoriae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback