Vårdguiden säger att den kan ta tid...

Men det är okej Jag har gjort lite av de saker som jag skrev på listan - gått in på http://www.designadinblogg.se/ och börjat lära mig litegrann - till att börja med ska man kopiera den stilmall man har till ett vanligt dokument - ifall saker och ting skulle gå fel. Och det har jag gjort.

Sedan har jag varit ute. Det var svårt, testade mindfulnesspromenad - men mitt fokus var snarare på att jag har lock för öronen. Men det var mysigt ändå, tog lite bilder och tittade på fina hus. Solen lyser, men nu här hemma har jag dragit för persiennerna, får ont i huvudet när det blir för ljust. Lyssnar lite på Tracy Chapman på youtube - mycket bra! Här får ni en länk att lyssna på: http://www.youtube.com/watch?v=Orv_F2HV4gk

"You got a fast car
I want a ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere "   (utdrag ur låten Fast car med Tracy Chapman)

Nu ska jag göra punkt fem på listan: vila. Häng på om ni vill!



Kommentarer
Postat av: Bloggen om självkänsla & annat tänkvärt - Viktoriae

Det är ett bra sätt att lära sig, genom att läsa och lära sig på egen väg :) Det har jag gjort mycket när det gäller design/layout.

2009-04-23 @ 15:13:49
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Postat av: Sven

Fina bilder! Hoppas du kryar på dig tills söndag. Annars får du sova in nya sängen.

//Svenne

2009-04-23 @ 21:33:18
Postat av: Bloggen om självkänsla & annat tänkvärt - Viktoriae

Sv: Hej & Tack så mycket, min header är gjord i photoshop.



Vad trist att du förlorat dina jobb men starkt av dig att kunna se en ljusglimt i det hela ändå. Tack så mycket för boktipset, jag känner igen namnet och tror jag har hört talats om den förut.. får kanske kika efter den på biblioteket.



Kram

2009-04-24 @ 09:42:50
URL: http://viktoriae.blogg.se/
Postat av: Therese Turesson

Sv: Ja, Matilda är en baddare på att komma på lysande idéer! Man blir verkligen inspirerad av henne. Särskilt när hon är så duktig som hon är med. :)



Vilka härliga bilder du tagit här! Och 'fast car' är bara hur skön som helst! Lite mer Tracy Chapman i vardagen skulle sitta fint! Länge sen jag lyssnade på henne nu, men det blir kanske ändring med det nu. Hoppas du hittade nåt roligt att läsa om i bloggen!



Ha de gott! :)

2009-04-26 @ 13:26:52
URL: http://thereseturesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback