Bloggar i allmänhet - mina åsikter

Det är riktigt kul att hitta bloggar som man sedan följer under en period. Alla har ju olika smak och utbudet är minst sagt stort. Men när jag klickar på bloggar som verkligen är intetsägande och där stavfelen (jag vet...) avlöser varandra, då känns det som ett onödigt klick. Dessvärre händer det ofta. Så jag googlade på "kvalitetsbloggar" och fick lite resultat. Det roliga var att Google själv har problem med särskrivning "menade du kvalitets bloggar?". Det finns en modig bloggare som har döpt sin blogg till just "kvalitetsbloggen", men dess innehåll tilltalade mig inte riktigt. Den var svår helt enkelt.

Man kanske skulle starta siten Kvalitetsbloggar.se och sedan certifiera bloggare. Typ så man kan säga att man är legitimerad bloggare (ni inser att det är ironi i det jag skriver?). Det finns säkert sidor som har den funktionen, vet bland annat att man kan hitta mycket träningsbloggar på http://www.traningskompisen.se/.  Sen finns det spotlife.se, som kallar sig själva för exklusivt bloggnätverk, men jag får dessvärre dåliga vibbar av det, gissa varför: "Spotlife letar efter unika, intressanta och ambitiösa bloggar/bloggare. Har man dessutom en större läsarkrets redan kan det vara aktuellt med sammarbete". Hallå!! Om ni nu verkligen vill ha ett samarbete, please check your spelling!!! (någon som ser vad jag ser?)

Ja, kanske att jag överdriver, men ju mer spacklad med reklam en sida är, desto mindre vill jag vara där. Och det är ganska självklart vad spotify vill jag göra, tjäna på annonser på bloggar som ofta unga tjejer skriver på. Deras s.k. erbjudande till dessa bloggare är säkert inte mycket värt med tanke på vad de får i gengäld. Men, det är mina åsikter.

Jag skapa en kategori där jag förklarar lite närmre vilka människorna i mitt liv är. De som ofta förekommer i bloggen - det kan ju vara så att någon vill veta, man vet aldrig! Jag har lite svårt att använda kategorierna, men jag hoppas att ni har sett längst ner på varje inlägg, att jag de olika kategorierna, såsom Företagande, Underbart och Vänner. Den sistnämnda har jag använt mycket!

Har ni några tankar om bloggvärlden och vilka följer ni? Jag brukar sätta upp de riktigt schyssta bloggarna som en länk i min blogg, nere på högra sidan. Men det tål att upprepas att jag följer (bland annat):

Matilda: barnboksillsutratör som skriver på ett humoristiskt sätt och är duktig på att svara på kommentarer. Hon är egen företagare och en inspiration till oss som är i startgroparna!

Jenna: en jättegullig tjej som ofta promotar ego-tid. Fastän att hon är ung så inser hon vikten av att lyssna på sin kropp, och det gillar jag starkt!

Nu ringde Kinga! Så jag måste dra! Vi syns senare!

Emilia
Kommentarer
Postat av: Mikaela

Även jag läser Jennas blogg, kul att du skrev om den här! :)

2009-08-08 @ 22:18:15
URL: http://www.njutmaten.blogspot.com
Postat av: Mikaela

Om du fortf är inne på lowcarb så finns en bloggportal för detta också: www.lowcarbkost.com med bloggar i tre olika flikar.

2009-08-08 @ 22:21:07
URL: http://www.njutmaten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback