Demiretreaten gick bra!

Jag och Carlos sitter och diskuterar kosttillskott och energidrycker. Det märks att vi är träningsintresserade. Carlos säger att han tränar för att få resultat och jag säger att jag tränar för att ha roligt (fast nog gillar jag resultaten!)

Idag gjorde jag en ångning för ansiktet (kokade upp vatten i en kastrull och slängde i en kamomillpåse och sen stod jag där i ångan med ansiktet - riktigt skönt!) Sen la jag en ansiktsmask, extra renande och filade fötterna. Skrubbade hela kroppen och la mig ett varmt bad! Som jag dessutom preparerat med badsalt. Jag mår prima ballerina!

Sen träffade jag en vän och vi försökte komma in på Globen (han hade aldrig varit inne där och dessutom hockey-fantast).

- Hej! Vi tänkte höra om det finns möjlighet att komma in, ja, på Globen alltså? (jag)
- Nej, tyvärr, det är inte möjligt. Vi kan ta en gruppbokning, men då kostar det 1500 kr
- Jaha, ja, men om man ber snällt och vi har ju kommit ända från...eh, ja...Slussen...
- Hemskt ledsen. Men tyvärr (log hon)

Dags att läsa lite. Varm kvällskram!




Morgonpromenaden bjöd på bland annat detta!


Hon var en otroligt vacker kvinna - i det svarta håret skimrade gråa slingor. Hon hade mörka ögon och rynkorna avslöjade hennes lycka inför livet. En vit tandrad log ofta mot mannen som satt bredvid henne. Hennes händer avslöjade en ålder som var över 35, men de såg starka och arbetande ut. Min nyfikenhet började fundera över vad hon gör på dagarna och vilken musik hon lyssnar på. Men framför allt tittade jag på hennes ansiktsuttryck - det var en stund  glädje. Tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback