Dorota och jag softar! Och det känns bra!

Vi lämnade Dagmar, den festivalälskande, i stan och själva har vi gjort en bulgursallad. Det är grått ute, hösten knackar på och vad kan vi göra? Det är bara att släppa in den...Men om det kommer en dag med sol, så är det förstås också välkommet!

Åhå. Jag yogade igår - det är  ju bara så underbart. Men så har jag kommit fram till följande:

1. Det skulle vara kul att gå en hel höst, varje vecka.
2. Men då försvinner spontaniteten

Lösning: Fundera på saken.

Vilken dag hörrni. Började med att skrivaren som jag fått av en kompis strejkade. Igen. Så jag åkte till bibblan och skrev ut mitt fina CV - ja, jag behövde den till en intervju. Det var på en träningsanläggning och det kändes bra. Men jag tror att jag ska söka mig vidare, för dagarna passade mig inte alls och lönen var rent ut sagt kass. Så är det ibland. Hade det varit bara på vardagar hade jag kanske övervägt det. Men! Jag fick en lust att fortsätta söka, så det är bra!

Jag vill tacka några personer (hehe, värsta galan här på bloggen). Dels är det Dorota och Dagmar - för att de har tagit hand om mig så bra dessa dagar och varit alldeles ypperliga gäster! Och Dorota är official yatzy-master. Vi väntar på att Dagmar ska slå en yatzy hon med!

Sen är det Emily, för all inspiration och stöd inför det här med företagandet och jobbsökandet - det känns bra och ärligt och givande! Och jag tycker definitivt ni ska kolla in hennes hemsida: www.emforme.se

Och så är det min Ulliz som också finns där, hela tiden, och som man kan prata om allt med! Jag hoppas hon får nytta av sin friskvårdsutbildning och att livet blir som hon tänkt det!

Sen finns det fler personer, det vet jag. Men idag nämner jag dessa fyra!

Ah. Måste tipsa om min artikel om panikhunger på www.fitmama.se! Ja, det är jag som är författare.











Kommentarer
Postat av: Emily

Tusen tack vännen för fina ord. Det värmer verkligen. Vill passa på att säga att du är ett viktigt stöd för mig också.Och jag behöver dig i mitt liv :).



Vilka roliga dörrar! Vart var de utplacerade?



Det ser ut som ni har haft riktigt bra dagar.



Kramis från Em (... som just nu lyssnar på Hallelujah med Jeff Buckley)



2009-08-13 @ 00:18:36
URL: http://www.emforme.se
Postat av: Sven

Emilia är min stötta också :)

Jo, hon är guld värd!

Glada hejjsningar

Herr H

2009-08-13 @ 09:43:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback