Drum medicine. Snart sova. Jag vet.

Livet är inte alltid så lätt. Det är ju ingen nyhet. Men då gäller det att ha strategier. Och jag måste säga att jag och Svenne har ju en hel del att komma med. Strategier alltså. På sista tiden har det verkligen varit fullt ös för oss båda, så tanken kom upp om en retreat:

- Hm...ska vi hyra stuga en vecka, typ retreat? (Emilia)
- Jo, ja, titta - husdjur får följa med! Frasse! (ropar till katten) Du ska på retreat!!! (Sven)
- Mmm, jag tar med mig hörselpropparna
- Behövs inte, jag har vingar till näsan
- Ah, det är alltid bra att ha
- Fiskemöjligheter, Systembolag, Vandringsleder - den här tar vi!
- Men du, är priset per person eller?
- Vi får kolla upp det...
- Oj, det här blir ju sanning till slut - roligt!!!!

Kloka ord från coachen:

Ensam är stark. Om han har många vänner...

Livet är hårt. Aha, jag trodde det var en schlager...


Veckan är snart slut - och en avslutande tanke, för imorgon har jag retreat - inget bloggande!
Att vara lycklig här och nu betyder inte att livet är fullkomligt. För mig innebär det ett lugn och en säkerhet att saker och ting ordnar sig. Att simma omkring i lugnet är som att bada i bomull och silke. Den senaste tiden har det varit retreat och annat i fokus. Ta hand om sig själv och vara schysst mot sig själv är viktigt - var din egen bästa vän. Stäng av alla apparater och njut av ditt eget sällskap! Gå ut på kvällen och känns den fuktiga kalla luften - andas!! Njut av naturen och njut av dig själv.






Kommentarer
Postat av: Jenna

Har ni bestämt vart ni isf ska någonstans? Låter grymt härligt :) Är precis själv hemkommen från fjällen... och ibland undrar man vad man egentligen gör här i Storstan? Vad fantastiskt mycket härligheter det finns att göra på andra håll, och lugnet som råder och som man slungas med i varenda minut vill man ju ha hela tiden!



Sv. Vad roligt att du yogar mycket. Har länge varit nyfiken på yoga, men det blir jämt bortprioriterat framför all annan rolig träning. Kanske skulle jag börja lite hemma någon morgon eller kväll här och var eftersom jag inte får till det annars :) Yoga du en del hemma eller går du på "yoga-klasser"?



Boklånardag låter som en grym idé faktiskt! Så kan man ta med sina favoritböcker, och få läsa massa grymma favoriter som andra upptäckt.



Kram

2009-08-23 @ 19:31:48
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback