Fullt ös, men inte medvetslös!

Morgonen började bra, satte på tvätten och tog sen en morgonpromenad. Detta innan frukost alltså. Det ska ju tydligen vara bra att promenera på tom mage. Jag ska göra lite efterforskningar på detta, vill ju inte skada min fina kropp. Jag har ju liksom bara en (om ni inte visste det). Det är höstingång, tveklöst, och det är helt klart dags att börja uppskatta augusti redan nu. Det är ett annat ljus, det är lite svalare och detta vill jag säga: var ute och ta del medan förändringarna kommer gradvis!

Jag har som mål att ha en demi-retreat idag. Demi, alltså inte total-retreat. Men jag ska ordna mig själv ett litet mini-spa. Blev ju inspirerad av Idas bok, som jag såg hemma hos Ulliz, den heter Lisens örtspa. Då otroligt mysig bok och funderar på den efter att mayan har tagit slut. I mitt demi-retreat ska här skrubbas och filas, smörjas och njutas!

Jag saknar två saker. En som inte hänt ännu. Jag funderar på Santiago de Compostela. Den tar ca 4 veckor att gå/vandra. Och Thailand. Men utan drömmar, inget liv - så jag njuter av att sakna.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback