Möte. Hund. Mobil.

Fast hund kommer på första plats - min lille Marius har fått besök av mig och vi har det bra ihop! En liten prommis har vi hunnit med och sen har vi tagit det lugnt (dvs jag har surfat runt och Marius har legat på soffan och varit alldeles harmonisk). Alldeles strax ska jag åka till skatteverkets infoträff på Söder - mellan 13.30-16.30 ska det vara info om skatter och moms och annat smått och gott. Ser faktiskt fram emot det! Klockan hemma hos Sammy visar hela tiden på fem i två, men klockan är bara strax efter tolv. Lunch har jag fått i mig - spenatpasta som Sammy lämnade (tack!).

Tanken är att senare ikväll komma tillbaka till Solna och få hjälp att välja mobil och abonnemang. Visst kan man ha det tråkigare? Jag vill ha en lur som är bra, men inte för avancerad. Sammy brukar vara bra på att ge mig råd. Sen så måste vi kolla min dator lite grann också. Funderar på att ge den en upgrade. Men vi får se hur det går.

Det kommer att bli en del yoga i höst. Jag och Sven håller på att planera. Det lutar åt drop-in yoga två gånger i månaden och sen blir det yoga hemma hos varandra med lite spa-karaktär. Det är bra att ha killkompisar som man kan göra sånt med! Ska höra med Ulliz, hon hade DVD med yoga som kan fungera. För det ska vara kundalini-yoga - annat går inte igenom!

Kommentarer
Postat av: Matilda

spännande med drop in yoga! aldrig hört talas om!

kul med en killkompis som gillar sånt!

själv har jag aldrig varit på yoga... skulle ALDRIG våga mig dit heller eftersom jag är stelare än ett kylskåp med träningsverk.

och då brukar yoga-personer säga "ja men då är yoga PERFEEEEKT för dig", men det tror jag är ljug. haha! jag kan ju knappt stå rakt utan att det gör ont.

haha!



2009-08-17 @ 15:42:39
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Jenna

Vad kul att ni ska yoga! Jag skulle verklign behöva komplettera min träning med sådant. Har sagt det länge och gör ett nytt ryck i höst med att försöka klämma in något sådant en gång i veckan eller så :)

2009-08-18 @ 14:17:01
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback