All I want for Christmas is Peace

Behagligt mätt, behagligt klar med nästan allt. Kan inte bli bättre, som min vän Sven skulle säga. Vi har umgåtts sedan klockan 11.00 idag och det har innefattat - inhandling med Shop Express på Coop Forum - härliga tider och massor av människor. Vi fick med allt. Till och med saffranen - amazing. Sedan tog vi Frasse och matvarorna och åkte till Gården. Fantastiskt! Vi fick i oss lunch också - lite ärtsoppa med det schyssta brödet som jag gjorde igår. Nu funderar vi över varför TV4 envisas med Bingolotto hela kvällen - blä och blä. Men jag har en DVD med Parlamentet - kan gå! Frasse har sovit skönhetssömn (Frasse är Svens katt) medan vi var ute och pulsade i 40 minuter. Tyckte mig ana en nöjd Sven efter denna utmaning. Nu fixar han glögg medan jag uppdaterar.

 

Vi har hunnit laga hemmagjord barszcz (fabulous!) och sedan har Svenne gjort god rödbetssallad, hemgjord. Kvar: piroger och saffranskaka, vilket görs imorgon.

 

Vi kom fram till att jag nog ska köpa dator på fredag (!) Hjälp, vad spännande. Jag vet att jag är puckad om jag inte åker till Media Markt, men jag tänkte på detta med lägsta pris garanti - det måste ju gälla? Annars är det verkligen puckat. Jag väljer Onoff by the way. Någon som har tips på en bra dator till en skribent och bloggare?


Sedan fick jag en liten julklapp med posten idag - Dorota var så gullig och skickade ett mobiltelefonfodral, fast jag använder den till kameran istället - TACK!











Kommentarer
Postat av: Dorot

O, vad glad jag är att julklappen har kommit fram. Jag hade köpt den för några veckor sedan och kom på i förgår kväll att jag i allt det hela med flytten glömt skicka den. Skäms på mig :) Men det viktigaste är att den kommit fram. Hoppas Dagmar får den med i tid.

Jag är avundsjuk på era julförberedelser. Jag sitter på soffan, ja ligger och läser en fin bok. En bok som gör mig leden och vemodig men det är just så jag känner mig.

Kram på dig, vännen.

2009-12-23 @ 21:35:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback