Pling - då var det dags för "gatan"

Åh, vad skönt det var att komma hem! För att sedan gå igen. Om ca en timme är det dags att bege sig till Sa Eugenia. Vi ska förbereda för kvällen på gatan - Malmskillnadsgatan i Stockholm. Vi står där mellan 21-00 för att dela ut varmt kaffe, mackor och bullar för tjejerna som går på gatan. Idag blir det lite extra med julklappar också, eftersom det är sista gången för i år. Clara kyrka började med denna aktivitet, oh vi hänger tappert på denna idé. I veckan var det en artikel om Clara kyrkas arbete på gatan, i Metro, det var kul att läsa.

 

Ja arbete är en sak, men just nu är jag lite trött. Det tär på krafterna att dela ut choklad till stressade julkonsumenter - men det gick bra, även om jag vet att jag måste slipa lite på säljtekniken - jag är ändå nöjd! Igår efter jobbet kom Sven och hämtade mig, och vi inhandlade en del varor inför jul - skönt att få lite undanstökat! Till vår förfasan var det ingen Skavlan igår, istället blev det ganska tidig hemgång för Svenne och jag stupade i säng, mätt och belåten!

 

Imorgon ska jag gå med Sven, Emily och Anders på Sirqus Alfon - våra favoriter från i somras! De har julshow och jag hoppas på skratt i stora lass, please!

 

Lite osäker på om jag har gett er mina senaste artiklar från fitmama? Jag skrev ju en recension till slut på boken Good Enough - varsågod och så var det Mia Flobecker som blev intervjuad för ett bra tag sedan, nu är den publicerad

 

Dags att äta!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback