En kopp Kvällsro och snart sova!

Köpte ett nytt örtte idag på Ica, Kvällsro, som jag nu intar inför nattsömnen - gott är det! Sitter och småtittar på en film, men den verkar ha pågått ett tag, så jag lägger inte så stor vikt vid den. Idag har varit en lång dag, en av anledningarna till att jag inte har bloggat så mycket. Jag började med att gå upp strax efter nio, testade en ny grej: att försöka hålla ögonen öppna på morgonen och "vakna" i sängen - det är inte lätt, för jag somnar om helt enkelt, men det gick ändå ganska bra. Skulle genomföra en certifiering på nätet i Livsmedelshygien, men hade inte användarnamnet - så jag får göra den på måndag istället. På fredag och lördag nästa vecka ska jag agera matinspiratör och säljare ute i Sollentuna i en butik - mer om det nästa vecka! Hur som helst, efter en ordentlig frukost gav jag mig iväg på träning, det är sista veckan nu på Planet Fitness, så jag maxar och går dit så ofta min kropp säger ja! Idag gick jag loss på crosstrainern igen och sedan var det benstyrka i fokus. Efter det tog jag en väldigt god wrap med kyckling, hummus och grönsaker och begav mig sedan till Farsta. Meningen var att jag skulle hjälpa till att städa, vilket jag gjorde till en början. Men sedan gick musten ur mig och jag blev förste kramgivare istället. Sedan åkte jag hem till mamma och hjälpte henne med tvätt och sortering av den. Sedan har jag handlat till morgondagens fika eftersom jag ska ha gäster imorgon! Massa gott!

Det var allt!

Sömniga hälsningar
Emilia



Det är så här vinter ska vara...
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Se det snöar, det är väl roligt hurra. I fredags åt jag stark thaimat i stan. Pad Pedd Mod heter rätten. Sen köpte jag ett paket örtte som jag är mycket nöjd med. Det är ingefärate men inte i tepåsar utan lättlösliga gryn. Smakar fantastiskt gott och friskt, rekommenderas. Handlade på Coop forum och där fanns en matinspiratör-demonstratis- som erbjöd drickbar yoghurt som var jättegod. Såklart att man då MårBra.



Tjosan tjosan Gulligullan koko



Nisse

2009-02-22 @ 11:14:15
Postat av: Emilia

Vad trevligt Nisse! Själv har jag fikat med två vänner, det blev fetaostsallad med gott bröd och en massa gott på det (avokado, ost, skinka...). Nu är jag trött och funderar vidare på vad jag ska göra!



Kram

Emilia

2009-02-22 @ 17:27:01
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback