Fint väder, lite mer värme...

....skulle göra att våren var här! Var ute på en långprommis med lillkillen, det var skönt att röra på sig lite. Till lunch har jag ätit bulgur med kyckling och tomat - hoppas att jag håller mig någorlunda mätt. Har ett päron till mellis, så det ska nog gå! Sitter och funderar på vad som händer härnäst, en ganska soft dag, jag ska till Kungsträdgården senare ikväll, men fram till dess tar jag det lugnt - jag behöver en sådan dag också. Dessutom har Sammy en massa roliga kanaler på TV, så varför inte? Kaffe skulle vara gott, men det lär jag inte hitta.

Tystnad är något som jag fick uppleva igår när jag låg i sängen och läste en bok om symboler. Jag hade tänkt att sätta på musik, men så tänkte jag: nej, jag vill ha det tyst och skönt. Och det var det verkligen! Så det rekommenderar jag verkligen. Uppskatta tystnaden. Jag känner mig mycket duktigare på att bara vara, även om jag i grunden alltid varit en rastlös person. Men bara-varandet kan ha att göra med min kristna tro. Jag kommer ofta (på vardagarna) till kyrkan en timme innan för att bara sitta. Och det är inte lätt, om man är van att springa från det ena stället till det andra, eller hur? Samma sak, förut tyckte jag ofta att det var ganska tråkigt att ta långpromenader med Marius och tittade ständigt på klockan eller tyckte att Hagaparken låg alldeles för långt bort. Men att inte leva efter klockan, att vara tidfri, det tror jag är en konst och fantastiskt om man klarar av det.

Igår såg jag programmet: halv åtta hos mig där fyra personer ska laga mat åt varandra och sedan poängsätter man - jag tycker det är en idé som skulle kunna funka bland mina vänner. Man planerar in fyra lördagar och sedan ett första pris (behöver inte vara något märkvärdigt) för bästa middag! Jag ska fundera lite på detta, det blir ett nytt sätt att socialisera.

Take care!
Emi
Kommentarer
Postat av: angelica

nuförtiden finns det nästan bara såna kroppar i branschen, tyvärr, iaf de som går catwalk.

2009-02-18 @ 20:23:24
URL: http://forsvaretshudsalva.blogg.se/
Postat av: Svennis

Vara rara är jag!

2009-02-18 @ 22:33:29
URL: http://musakon.webbland.se/blog/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback