Hemma hos min käre vän Carlos!

Nu har jag funderat lite och skrivit ihop en artikel som jag kallar för Kostskolan del 1: Panikhunger! Jag ska skriva en artikel till och sedan kommer jag skicka in dem tillsammans med det recept som jag en gång vann en tävling på. Givetvis så kommer jag nämna att dessa inte har publicerats (förutom receptet som kom med på en tidning) men att det här är vad jag kan erbjuda artikelmässigt. Bättre än så blir det inte. Men inte helt fel eller hur? Kanske att jag publicerar de artiklar som jag har här på bloggen, om det inte är så att Måbra kommer bli helt frälsta i dem och köper rättigheterna!

Nu är jag hemma hos min vän Carlos och vi har varit och tränat kondition och lite styrka. Och han var inte nådig. Men vad bra det kändes efteråt. Jag hann gå på gåbandet, köra lite rodd och cykla. Sammanlagt var vi där i nästan en och en halv timme.

Innan jag åkte så fixade jag ihop lite pasta med sås. Såsen var baserad på champinjoner, broccoli, lök och en saffranscreme fraiche. Till det skalade jag lite räkor. Enkelt och gott! Och det bästa är förstås att jag har kvar till middag också!

Om ni har några idéer på artiklar eller något annat ni vill kommentera: skriv på!

Emilia
Kommentarer
Postat av: Svennis

Klart du ska skicka in det bästa du gjort. Det kan inte vara fel.

Vi hörs inför helgen

kram Svenne

2009-01-21 @ 19:55:16
URL: http://musakon.webbland.se/blog/
Postat av: Nisse Norr

Ja det är rätt att skicka receptet, och så kan du komplettera med pastasåsreceptet med broccoli och champinjoner, broccoli är en mkt nyttig grönsak. Förresten tror jag på att inte bara äta gröna saker men oxå röda, gula och orange saker, samt gärna bruna saker som potatis (GI-gurus får säga vad de vill om det), samt svarta saker (som t ex svartrötter).



Undrar om en knippe morötter i fickan kan bota panikhunger? Annars får man väl se till att ha till hands några påsar bilar, geleråttor och praliner. Eller spana efter gatukök med tjocka korvar m mos, senap, ketchup, gurkmajonäs och räksallad, plus en stor cola förstås. Botar garanterat den värsta panikhungern. Tror att jag väljer korvbrickan.

2009-01-21 @ 22:58:30
Postat av: Emilia

Hej Svenne och Nisse, tack för era kommentarer. Jag måste säga dock att morötter är bättre, annars kommer jag äventyra mitt blodsocker med en massa goda bilar, och det försöker jag undvika!



Kram till er båda!

Emilia

2009-01-23 @ 13:01:23
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback