Morgonsolens sanning fyller ett halvår idag!

Japp, så är det och jag firar med ett traditionellt inlägg! Sitter på ett bibliotek vid Fridhemsplan och ska snart träffa mamma för att fika. Hann med tvätt i morse och äta en god lunch: kyckling med potatis, lök, paprika och saffranscreme fraiche - favorit i repris med andra ord, men utan broccoli denna gång. Senare ska jag träffa Svenne och vi ska åka bil till Farsta och förbereda för flytten imorgon. Sedan är det Let´s Dance ikväll och det ska vi titta på. Man får passa på, eftersom jag inte har någon TV.

Nu ska jag in på motiomera.se och rapportera mina steg, inga nya rekord än, men det kommer! Har ändå hållt mig kring 10000 steg per dag och det är jag nöjd med. Men klart att jag kan lägga ribban lite högre....!

Kram
Emilia
Kommentarer
Postat av: Tina Persson Må bra Inspiratören

Tack för din kommentar på min blogg och ja ta kontakt med de olika studieförbund och kolla om det du har att erbjuda kan vara av intresse för dem.

Det är en härlig utmaning att vara cirkelledare att leda en grupp framåt. Ofta brukar förbunden ha utbildningsdagar också för att bli en bra cirkelledare också.



Ikväll är det Lets dance här också men först ett litet blogg inlägg.

2009-01-23 @ 18:59:48
URL: http://www.mabra.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback