TACK Sven, Carlos, Göran, Gabriella och Agnieszka för hjälpen!

Hej allihopa! Är hemma hos mamma och här har jag tillgång till det fantastiska nätet! Jag har bloggat hemma i nya lägenheten, men inte kunnat publicera, så nu får ni ett extra långt inlägg om hur flytten har gått! Take care!

Fredag

Hej!

Detta skriver jag i hemma i den nya lägenheten. Klockan är efter tio och jag är helt slut! Jag har gjort mig en stor kopp te och är överväldigad över att vara här! Att ha ett hem betyder så mycket och att trivas är minst lika viktigt! Jag har tagit en välbehövlig dusch också!


Flytten gick utan problem och vi var tillbaka på statoilmacken en timme innan hyrtiden var slut. Först åkte vi hem till Minneberg och lastade på bilen där. Jag märkte dock lite sent när Svenne skulle svänga runt på gårdsplanen att han körde över en sten så att bilen lutade, minst sagt - men vad är en flytt utan äventyr? Från Minneberg åkte vi sedan till Hagalund, Solna där resten av gänget kom, dvs Carlos, Göran och hans dotter Gabriella. Vi packade ihop snabbt och fick med allting. Jag fick ingen användning av bomnyckeln då bommen var öppen - men det är bäst att ta det säkra före det osäkra.


Sedan fick Göran köra först i sin bil och jag, Sven och Carlos körde efter. På ganska snabb tid kom vi fram till Enskede Gård. Och då började det riktiga arbetet: tre trappor utan hiss. Jag var helt slut, men det gick till slut. Sedan åkte Göran och Gabriella hem (hon var också flitig minsann!) och vi åkte tillbaka till Alvik för att lämna bilen. Jag bjöd killarna på Vedugnens pizzor. Efter mycket goda pizzor och vila så var det dags att åka hem. Märkte sedan att det inte finns något nät tillgängligt för mig, men jag ska fixa det så fort som möjligt!


Kram till er!

Emilia


Lördag

Hade lite svårt att somna igår, det blir nog så ibland, just med nya miljöer och så...Nu är jag i alla fall på benen igen och har knaprat i mig lite bröd och dricker kaffe med mjölk (se vad jag tänkte till med frukosten och allt!). Nu väntar jag på Agnieszka som ska hjälpa mig lite grann med uppackningen och dessutom ska hon ta med sig mat, visst är hon gullig? Jag har tvätt idag också, men jag funderar på att kanske ta det en annan dag och istället åka till Svedmyra och handla mat. Och kanske en liten promenad i området, men jag ska inte planera in för mycket! Det känns trist att inte kunna publicera nu när så mycket spännande händer, men å andra sidan får ni ett superinlägg om några dagar!


Emilia


Lördag fortsättning

Nu är det mörkt ute och jag har lagt mig tillrätta i sängen och ska snart läsa min bok. Agnieszka har varit en klippa idag som tog med sig tomatsoppa, hon följde med mig till Svedmyra och sedan har hon diskat alla mina tallrikar, glas och bestick! Själv tog jag mig an tre kartonger med diverse saker. Jag har en del böcker som jag tänker lägga ner i källaren. Men det känns bra att på en dag gjort så mycket. I Svedmyra gick vi till en Ica Kvantum och jag hittade även lite saker som jag behöver till köket, typ sophink och handduk. Och så en massa mat förstås. Till lunch blev det gott bröd med bacon och ägg. Sedan slank det ner en kaffe och melon. Nu har Agnieszka åkt hem och jag är ganska trött. I det stora hela är jag nöjd med dagen och stegräknaren har i alla fall passerat 3000 steg. Imorgon är det kyrka som gäller samt att gå och träna!


See you!

Emilia

Kommentarer
Postat av: Svennis

Hej, aha jooo! Det är bra att det börjat så enkelt som det gjort med flytt och allt. Vi hörs

2009-01-04 @ 18:02:03
URL: http://musakon.webbland.se/blog/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback