Ännu en bra dag, men med…

Ganska mycket mindre energi nu på kvällskvisten. Jag är helt slut och skulle kunna tänka mig att krypa ner under täcket och läsa en bok - och det är mycket möjligt att det blir så. Söndag är vilodag så sortering av tvätt, fixa och trixa, det får jag göra imorgon!

Jag var i Eugenia på förmiddagen och det var skönt att komma tillbaka! Träffade några bekanta och är nu lite uppdaterad över vad som hänt den senaste månaden. Dessutom råkade jag springa på en person som jag inte sett på över två år, sanningen är att det blev lite konstigt - men möten är alltid spännande (bra att jag är så positiv, eller hur?). Desto roligare var det att träffa Sven, han kom förbi och hämtade mig och vi åkte ut till Drottningholm för att äta våfflor och ta en promenad. Vi hann ta igen lite och det var trevligt!


Hemma här i Enskede Gård gjordes det sen en spenatsoppa med ägg och creme fraiche och efterrätten var gårdagens äppelkaka. Och så har vi målat, det var mysigt men sen la jag mig på sängen, för jag fick trötthet som hette duga. Bok och täcke var det ja....



Dagens frulle - våga vägra havregrynsgröt

Drottningholm - fin byggnad nummer ett

Och vid en närmare titt så fanns det en fin lykta...

Svenne bjöd på våfflor!

Och det gillade jag!

Fick låna en bok av Sven, mycket intressant....




Jag är trött. Men jag saknar inget. Raderade samtliga sms från mobilen idag, för att markera för mig själv att livet är förgängligt och jag måste gå vidare. Att stampa och titta bakåt är inte min plan på denna jord. Jag mötte mitt förgångna och framtiden idag. Minns dig, men det är allt. Du hade en plats, nu är den tom.


Emilia, sommaren 2009, skrivet till låten "Hometown Glory", med Adele

Kommentarer
Postat av: Petra

den där frukosten såg god ut! Gröt är en pina!! :P

2009-07-13 @ 13:59:40
URL: http://petras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback