Det går lite bättre nu, tror jag...

Datorn surrar. Jag mår lite illa. Och ändå tycker jag att det går bättre. Jag väljer lycka. Jag försöker välja lycka. Jag väljer också att snart stänga av datorn och lägga mig för att sova. Det är konstigt att det kan bli så ibland, men jag tror kroppen är i ett varningstillstånd och det MÅSTE respekteras. Som när jag gungade på gungan (se bild i förra inlägget) då mådde jag illa, som om jag typ åkte Vikingagungan på Grönan. Kroppen behöver vila från allt just nu. Mest på det mentala planet. Det ska gå låångsamt däruppe nu i några dagar och minsta möjliga ansträngning. Däremot är jag mycket förtjust i att ge kroppen fysisk ansträngning - var på Friskis idag och det var precis vad jag behövde. T-shirten var genomblöt efter passet men det var liksom ett kvitto på att jag hade ansträngt mig! Ryggen fick sig en omgång och likaså armar. Bastun var en bra belöning och sedan tog jag det ganska lugnt, umgicks lite med brorsan och hans tjej!

Kommentarer
Postat av: Svennis

:)

2009-07-23 @ 22:52:23
URL: http://www.youtube.com/watch?v=Ulv4wt5NuvM
Postat av: Jenna

Håller helt med dig om att sushi inte är någon vidare träningsmat hur gott det än är! Om jag äter det under träningsdagar kompletterar jag alltid med något :)



Det låter härligt med långsamhet och lugn. Det är verkligen viktigt att lyssna till kroppen (och sinnet) som du gör. Har oxå haft perioder där det har gått väldigt långt innan jag har hajat att det är dags att dra i bromsen. Då är nästan det bästa för mig att komma ifrån och till en annan miljö, för hemma tycker jag man lätt dras med i allt görande och flängande.



Hoppas att du får en riktigt härlig dag och början på dagen!



Kram

2009-07-24 @ 08:48:01
URL: http://jennas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback