Hej och hå - lite trögt uppe på hjärnkontoret!

Ligger hemma i sängen. Nej, jag är inte sjuk, bara seg så seg. Men jag har ändå skaffat mig planer för dagen och bara det känns ju bra!. Dricker så smått en kaffe och hoppas att verkningarna från den ska vara extra uppiggande idag. Jag läste på driftig.nu om det här med att vara effektiv och ge sig själv cred för att man faktiskt gör saker. Det är ViviAnn Labba som säger att tre saker per dag är alldeles utmärkt. För att göra en "hundra-lista" fungerar inte, det vet vi alla. Efter att du gjort en sak som du företagit dig skriver du ett V eller sätter en stjärna. V för victory! Stjärna för att jag är en stjärna. Men det som tilltalar mig mest är ViviAnns matematik: vi gör 15 saker i veckan (yes, du är ledig på helgen!) och det blir drygt 700 saker per år. Sug på den ni! Jag tipsar här om Labbas företag, klicka gärna och kolla vad som finns!

Ja, det blir lite av en företagardag idag - mina 3 Victory Challenges är:

Skriva klart mitt handskrivna brev till Mats
Läsa ett kapitel i Björn Lundéns bok
Formulera en affärsidé!




Kommentarer
Postat av: Jenna

Har oxå en killkompis som är riktigt insatt och intresserad, så det har blivit en del bollande med honom :) Det blev till slut en dyrare variant, som en fattig student som jag kanske inte skulle ha köpt egentligen, men jag gillade den grymt mycket. Som du säger så får man se det som en längre tids investering. Förhoppningsvis håller den ett tag nu!



Jag tror oxå på det där med 3 saker om dagen, max och inte mer :) Åtminstone om det är "måsten" eller "ärenden" och dyl.



Hoppas du får en riktigt bra dag nu!

2009-07-20 @ 13:13:03
URL: http://jennas.blogg.se/
Postat av: Cicci

Tack för tips du med! Låter ju enkelt och som om det borde funka ... 7000 saker är inte dåligt =)

Ha en bra dag!

2009-07-20 @ 13:54:20
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok
Postat av: Sven

Tack för att du tog mig till friskis o svettis i rålis. Jag mår bra ikväll. Sweet dreams E.!

Din vän

Sven

2009-07-21 @ 00:22:19
URL: http://www.youtube.com/watch?v=Ulv4wt5NuvM
Postat av: LindaH

Vad är för företag du skall starta? Jag funderar själv på att starta eget, det gäller bara att våga.

2009-07-21 @ 21:18:23
Postat av: Emilia

Hej alla och tack för fina kommentarer - jag brukar svara på era bloggar :) Linda H, eftersom du inte skrev någon URL så svarar jag här och hoppas på det bästa! Jag frilansar som skribent inom motion och hälsa och är även utbildad kostrådgivare - allt detta ska jag formulera till en konkret, unik affärsidé som jag sedan publicerar på bloggen!



Kram

Emilia

2009-07-22 @ 09:41:09
URL: http://enemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback