Jag vill, men kan inte...

Ska jag städa eller skriva? Ska jag fixa lunchen eller läsa i min bok? Ska jag både träna ikväll i Rålis och gå stavgång i eftermiddag? Hjälp! Jag vill bestämma mig, men kan inte...Och blir då låst och på dåligt humör. Nej det finns både bu och bä med valfrihet...Dessutom gjorde jag en lista för inte så länge sen...Undra om jag har checkat av nånting på den?

Oj, jag har checkat av ca 70% (beräknat på en höft!) - jag har ju hunnit med massor på denna vecka. Tänk att för en vecka sedan var jag hos mormor och morfar och nu är jag här! Jag är extra stolt över att jag har målat och upptäckt proteinfrukosten. Nu har jag ju fått tips från Jenna gällande äggröt: "Jag brukar ex använda 1/2 dl rågflingor och 1/2 dl havregryn (eller bara havre ibland), i 1,5-2 dl vatten. Micra halva ordinarie tiden i micron, och röra i ett rått ägg riktigt ordenligt, och sedan micra lika lång tid ytterligare" (från kommentarerna).

Det har vänt lite, från totalt lyckorus, till lite trötthet och seghet - men inte mig emot, det kan vara skönt att bara göra ingenting och inte hela tiden springa fram och tillbaka och le. Börjar ju få träningsvärk i mungiporna! Ja och efter gårdagens träningspass är jag lite mör i kroppen, mest i armar=nöjd!

Något som jag saknar just nu...





Kommentarer
Postat av: Mikaela

Hej du, nu blev jag nyfiken. träning i Rålis säger du, är det SATS eller F&S som kör utegympa där eller? jag bor i den delen av stan nämligen, under arbetsveckorna iaf (veckopendlar till gbg), så det låter onekligen intressant! :D

2009-07-17 @ 18:49:09
URL: http://www.njutmaten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback