Promenad med stort P

Emily och jag sågs igen igår och vi påbörjade vår vandring mot Djurgården från Dramaten klockan elva. Emily hade beställt väder frånn en site som jag tror heter klart.se men av någon anledning började det smådroppa och regna lite grann. Tappra som vi var så fortsatte vi och det var inte alls illa. Vi gick och gick och sedan började det kännas i armar (jag hade stavarna med mig) och ben. Emily var densom höll god min och hon informerade mig med jämna mellanrum och nu minsann, nu är vi inne på slutspurten. Som tur var så bestämde vi oss ganska tidigt var vi skulle gå och äta någonstans, så väl framme vid Dramaten så styrde vi kosan mot Rice. De har en prisvärd buffé med sushi och lite annat för 95 pix. Och så ingår efterrätt. Det var en lyckad dag, och sedan fortsatte jag själv att vandra runt på stan. Jag letar efter byxor och skor, men utan resultat. Jag vet på ett ungefär vad det är jag vill ha. Men varför skynda?

Vädret blev bättre och bättre och jag satte mig i Kungsan för att läsa lite i boken som jag fick låna av Sven och det var skönt att bara ta det lugnt. Ett smygande glassug kom efter ungefär en halvtimme så jag köpte mig en, två kulor: lakritslimesorbet och hallonsorbet. Betyg blir högt, mycket gott. Kanske att bara en limesorbet skulle fungerat bra, men de hade inte den smaken...

Klockan sex gick jag till Eugenia och vem sitter i bänken om inte Agnieszka! Jag har inte sett henne på länge så det var roligt. Efteråt träffade vi på Carlos och gick och fika i Gamla stan. Jag tog mig bara en kaffe, men det var alldeles utmärkt! Sedan lämnade vi Agnieszka på tunnelbanan och jag och Carlos gick till fots till Skanstull. På vägen hyrde jag två filmer:  A Good Year  med bland andra Russell Crowe (gillar honom mycket!) och sedan Flyga Drake. Jag såg den första av dem hemma och den var mycket bra, 4 av 5 morgonsolar. Frankrike ska jag nog besöka, det är något som attraherar mig!

Nu mina vänner ska jag snart förbereda dagens lunch, Sven kommer hit och vi ska ta oss ut till Sköndal och paddla kajak. Jag är inte riktigt nöjd med vädret, men man kan ju inte få allt, eller hur?









PS. Middag blev havregrynsgröt med frukt och sojamjölk och GI-mackor (salladsblad fyllda med rökt skinka och lite majonnäs)
Kommentarer
Postat av: Matilda

oj, 95 kr för sån buffé? vilket bra pris!!



sv: tack så mycket! ja, hoppas du hittar något!

2009-07-14 @ 15:29:46
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Isa

Gillar du dagens outfit?

gå in på min blogg och kolla på hur jag ser ut idag och skriv vad du tycker om dagens outfit.

PUSS<3

2009-07-14 @ 15:41:08
URL: http://isabellaerikssons.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad härligt med en promenad! Tror jag ska ta mig en sen jag också med vovven

2009-07-14 @ 15:47:08
URL: http://emmanylund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback