Ibland kan det bli knasigt...

Ja, jag träffade Sven här på kvällskvisten:

- Jaha, och hur är det med dig? (Sven)
- hungrig (muttrar och är sur)
- ja, men..
- näe, hungrig. Fast jag precis har ätit middag. Stressad.

Nu inser jag vid det här laget att det är fredagkväll och mitt humör passar bättre efter en tråkig måndag. Och jag försöker att ignorera det faktum att jag är hungrig. För det är inte hunger, det är något helt annat. Som känns likadant som hunger. Sven sa dietist. Jag tänker: kanske inte så dum idé. Men jag har en teori: jag läste nånstans att om man äter för lite frukost så påverkar det resten av dagen. Konklusion: jag åt bara lite keso med frukt i morse. Därav mitt hungerhumör. Men lunchen då? Ja, den kommer här:



Kulturhuset har mycket goda lunchalternativ, dessutom erbjuder de till den en bra buffé med olika sallader, bröd och smör. Kaffe också. Jag var där med Kinga idag och vi åt och kollade på studentjippot utanför, vi kan säga att vi hade väldigt bra utsikt!





Det var kul att se, och på tisdag är det min syrra som tar studenten - I am so proud!

Ja, hur som haver så tog Svenne mig till Barkarby där jag köpte en del saker till hemmet. Främst var jag ute efter trådbackar (tack Maria för tipset!) och sedan blev det förstås en massa annat (ni vet hur det är när man kommer till IKEA!). Bland annat två ljus som luktar äpple, två stycken diskborstar (gröna, jag satsar på den färgen nu...) och andra matnyttigheter. Svenne köpte en lampa som laddar sig med hjälp av solljus och en leksak till Frasse.

Men så när vi går där kommer jag fram till en avdelning med en massa skor, och jag blev minst sagt förvånad: vadå, har IKEA börjat sälja skor?? Här kommer förklaringen:





På vägen hem hade vi kul i bilen. Sven körde in i rondellen. Och han körde och körde, tills jag då märker att vi är på samma ställe som när vi körde in - kör ett varv till! skriker jag i ren förtjusning! Men Sven svänger av och vi börjar åka tillbaka i den riktning som vi kom ifrån...Sven verkar inte riktigt förstå för plötsligt säger han: ah, här känner jag igen mig, här åker vi med firmabilen. Jag vek mig dubbel, skrattade så att jag fick alldeles ont i magen - vi hade verkligen skoj!

Dags att stänga av datorn snart, den behöver vila. Och jag är trött. Men jag visar min inspirationsbok som jag har med mig och skriver ned idéer i:



Och så invigde Sven sin baklucka idag - det får vi inte missa!

Kommentarer
Postat av: Emily

Det ser ut som ni har haft en bra dag. Fina bilder. Roligt med Ikea och skorna.



Din blogg blir bara bättre och bättre :) Go girl, go girl ... Kul.



Ser fram emot måndag.



Kram Em

2009-06-06 @ 16:10:21
URL: http://www.emforme.se/Blogg
Postat av: VIKTORIAE - Bloggen om självkänsla och annat!

Sv: Hej! Vad kul att du är med och tävlar. Tack så mycket för boktipset också, ska kika på boken och kanske tipsar jag om den på bloggen! Tar tacksam emot tips!:)



Vilken härlig inspirationsbok, såg gott ut med alla hallon! Har också en sådan bok, fast den har min egna framsida där jag har målat lite..hihi



Hoppas du får en bra söndag! Kram

2009-06-07 @ 10:48:35
URL: http://viktoriae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback