Yo! Estoy encantada!

Nja, spanskakunsperna är väl sisådär, men däremot har jag användning för mitt andra språk. Nu kommer aldrig att kunna gissa var jag är någonstans och vad jag har upplevt! Tog med mig syrran också, för att göra det hela ännu bättre – life is pretty. Sammanfattning: buss – flyg – buss. Och sedan världens vackraste solnedgång. Jag fick mig en smärre chock när jag fick se den gå ner igår – helt otroligt, verkligen! Nu är det som så att jag har lite dåligt med Internetmöjligheter, men jag ska se över vad som kan göras.

Min förhoppning är att med jämna mellanrum publicera lite längre inlägg, men inte lika ofta som vanligt. Klockan är i skrivande stund snart halv tio och solen lyser och fåglarna kvittrar. Tog mig en morgonpromenad och det är så vackert här. Jag gick alltså upp efter åtta idag och tanken är att nyttja dagarna och sova på nätterna. Jag och syster gick en prommis igår kväll, sedan började det regna, men då tog vi oss ett glas rött på ett ställe som heter café Marta. Stället fick tre morgonsolar av fem möjliga och ett extra plus i kanten för den bra musiken. Idag är det lite av en helgdag så det innebär lite kyrkliga aktiviteter men sedan hoppas jag på lite lateri och sol.

Kommentarer
Postat av: Emily

Så skönt att höra att resan gått bra och att ni är framme. Jag blir riktigt avundsjuk på er. Det låter som ni har det jättebra, med rött vin och allt. Själv börjar jag ifrågasätt min närvaro som vanligt. Har idag pitchat min ide till ett par tidningar. Det tyckte uppslaget var jättebra men det fanns olika hinder av varierande slag. Tråkigt. :(



Det känns som jag cyklar i öknen just nu, alldeles själv. Utan vatten. Det enda jag ser i horrisonten är sand, sand, sand.... Muntert värre :)



Sköt om dig, saknar dig redan. Förlåt att jag missade ditt samtal innan du åkte. Riktigt fina bilder på Monikas student.



Hälsa Polen från mig med en kyss.



Kram Emily



Och alla som läser detta får gärna besöka min hemsida/Blogg http://www.emforme.se/Blogg

2009-06-11 @ 19:14:30
URL: http://www.emforme.se
Postat av: Sven

Härligt att allt är bra med dig.

Många kramar från 44 åringen Sven

2009-06-11 @ 23:22:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback