Är det så att en timme räcker? Och lite uppdateringar!

Ja, jag tror att det är den perfekta träningstiden. Och mycket riktigt - i dagens metro finns det en kvinna som ska inspirera oss till träning och hon säger minst en halvtimme och max två timmar ska man träna. Så jag känner att min timme är ju alldeles perfekt! Idag invigde jag mitt Friskis och Svettis kort i Farsta. Så där härligt lite folk, schyssta ljusa lokaler och helt okej maskiner. Jag var på crosstrainern i en halvtimme och rodd i 10 minuter. Sedan gav jag mig ivrigt på styrkedelen - bröst, rygg, biceps och triceps. Men då hade det gått en timme så då var jag trött. Kanske att frukosten var lite lam med tanke på att jag tränade, men nu vet jag att ett fullkornsbröd med pålägg kan vara det som gör att jag orkar träna mage och stretcha också!


Lunchen bestod av en äggröra med feta och pinjenötter, en tomat och en fullkornsmacka med bregott och skinka. Det var precis lagom och så satsade jag på en fika efteråt med kaffe och två mini chokladcookies och en bit choklad - ja, det är så det ska vara - men kanske inte varje dag! Dagen som sådan kommer att bestå i en timmes surf på nätet (jag kör Svenne-metoden, och jag hoppas att han kan beskriva den på sin blogg, för jag tror på den!). Efter det ska jag städa köket. Jag är i stort behov av en mopp med hink, kanske att jag införskaffar det efter att jag varit på mässan senare idag. Klockan 21.00 har jag tvätt, jajemän, då ska mina kläder får en omgång Grumme samt mitt nya sköljmedel som luktar äpple!






Ja, ni undrar kanske hur gröna linjen gick i helgen? Jo, men då ska ni få veta att vi satsar på att avsluta den nästa måndag! Är det inte fantastiskt - vi kommer då att ha gått sträckan Farsta Strand - Hässelby Strand! För igår kom vi ända till Islandstorget, vädret var fantastiskt och det var extra roligt att gå eftersom det var så mycket nytt att se. Men ett gott skratt fick vi på sträckan mellan Abrahamsberg - Brommaplan. Vi satsade helhjärtat att gå längs med linjen och hamnade i ett skogsparti och fick köra lite off-pist om man säger så. Allt finns dokumenterat på film och den borde komma inom kort på Svennes blogg. Det här med gröna linjen tycker jag är en av de bästa sakerna jag gjort! Har fått nya perspektiv på vad en promenad kan betyda, att se nya saker hela tiden. Vi pratade om att hitta någon ny utmaning - om ni har någon idé - skriv i kommentarsfältet!







Efter den långa promenaden på en och en halvtimme så var vi bjudna på middag hemma hos Agnieszka - och vi var alla tre väldigt hungriga! Och Agnieszka ska ha en eloge för sin mat, verkligen!







Kram

Emilia

Kommentarer
Postat av: Svennis

Hej, det var en riktig bra promenad det där. Min blogg kommer att uppdateras ikväll runt nio-tio tiden. Ha det bra, kram Svennis

2009-03-02 @ 17:51:34
URL: http://musakon.blogg.se/
Postat av: Svennis

Fel URL till min blogg, nu rätt

2009-03-02 @ 18:08:18
URL: http://musakon.webbland.se/blog/
Postat av: Svennis

Nu är min fina blogg uppdaterad två gånger på en kväll. Wow

kram Svennis

2009-03-02 @ 22:05:46
URL: http://musakon.webbland.se/blog/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback