Manglad och sovklar...

Ja, nu är jag trött - vilken dag. Det är onsdag och den påbörjades i vanlig ordning med lite målande på Brommaplan - blev klar med en tjej som jag haft i huvudet ett tag....Sedan åkte jag till Solna för att packa mig, äntligen dags att se hur den "nya" lägenheten ser ut. Men innan dess var det fikadags med Emily på Waynes på Sveavägen. Emily är mitt uppe i att starta eget och hon visade sitt marknadsföringsmaterial - proffsigt och snyggt. Vi funderar på att träffas då och då för att ge varandra support och feedback. Jag har ju eget företag men bör nog fundera över namn på företaget och en logotype skulle inte vara helt fel! Frågan som jag kan ställa här på bloggen är: om jag vill skriva kortare artiklar samt ge föreläsningar inom hälsoområdet - vilket företagsnamn skulle passa mig? Ge gärna förslag i kommentarsfältet! Nisse Norr tyckte att det inte alls var en dum idé att eventuellt plugga vidare...Men samtidigt vill jag ju jobba också....Vi får se vart det bär hän! Emily har kommit på ett superbra namn på sitt företag, men det avslöjar jag inte här på bloggen förrän det är officiellt!

Efter fikat åkte jag hem och jag säger som så här: jag bor i världens finaste lägenhet! Det blev så fint och jag är mest nöjd med de vita köksluckorna. Nedan finns en bild på hur det ser ut i mitt kök (fler bilder kommer att komma!) Sen ska ni veta att jag har varit produktiv, jajemän! Satte på en tvätt, sopade i alla rum. Sedan gjorde  i ordning i mitt sovrum eftersom det är där jag ska sova i natt. Jag tar en liten bit i taget. Skurade golvet gjorde jag och såg till att det är sovbart.

Till middag blev det köttfärssås med spaghetti, saknar lite grönsaker, dock hade jag morötter i såsen. Men grönsaker bör inhandlas - fick tips på festen om en Vi i Högdalen som ska ha bra grönsaker!

Efter middag och färdig tvätt begav jag mig inåt stan för att träffa Christian, jag skulle testas för hans frågor som ska ligga till underlag för hans uppsats på universitetet. Det var intressant och trevligt. Men nu är jag manglad och klar, det var en del svåra frågor. Men det kommer bli bra, Christian verkar ha koll på läget!

Dags att sova! Men som sagt: tips på företagsnamn!

Emilia




Ska du trycka på knappen nån gång?


Kolla Agnieszka! Den växer så det knakar! :)


Kolla in mitt kök! Så fint!
Kommentarer
Postat av: agnieszka

ang blomman: den trivs hos dig !



Annars skulle den inte växa så fint.



Köket ser jättefräscht ut - är det så man stavar ...



Ha det gott och lycka till med inredandet.

2009-03-19 @ 11:18:39
Postat av: Emilia

Hej Aga! Tack för ditt inlägg :) Jo, fräscht stavas så! :) Ja, inredandet håller jag på med, men just nu är jag ganska trött. Idag ska lamporna upp i alla fall...IMorgon ska jag jobba, så där lagom lust...



Kram

Emilia

2009-03-19 @ 12:26:10
URL: http://enemilia.blogg.se/
Postat av: Nisse Norr

Mysigt kök med rejält nordiskt furubord. Där skall stå en skål med sallad och örtte!! Och så Emilia som ser ut som hälsan själv!!

2009-03-21 @ 09:44:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback