Snart Åbo-kryssning och jag har en ny kamera!!

Hej hopp där ute! Ja, titta ut genom fönstret och njut, det är fortfarande ljust ute - härligt!! Har varit uppe sedan tio som sagt och sedan träffade en av mina syrror på stan! Vi gick och åt på Sandys och där åt vi bland annat en kaka som bara var för god. Så hann vi ta igen lite förlorad tid. Hon kanske kommer hem till mig snart, då det är tapetserat och klart. Så är det så att mamma har övertalat mig till att åka till Åbo, jag har så där lagom mycket lust med tanke på att jag är lite slut efter denna helg. Men hon sa "jag propsar, jag propsar" så vad gör man?

En nyhet för er som gillar min blogg och mina bilder kan jag nu meddela att jag har en ny kamera! Jajemän, en Nikon Coolpix S210 och självklart är det herrn på min högra sida som har hjälpt till att välja vilken som jag skulle ha. Jag tror mig sjutton gubbar att Ida har en likadan bara att den är blå - kan det vara så? Väldigt lik i alla fall (jag lånade Idas igår och klickade för fullt!

Dags för mig att packa det sista - sedan bär det av till Centralen - tänk om mamma kommer i tid! Ah, just det, jag ska ta med mig ett skrivblock plus penna också!

Kram
Emilia




Kanske inte så skarp bild, men ganska cool...!
Kommentarer
Postat av: Nisse Norr

Jamen, kan ju vara kul o cool åka båt till Åbo med en coolpix i vårsolen. Ni kan ju fota med Ni kon.

2009-03-16 @ 16:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback