Städning, yoga och yobb!

Ja, det hände igen! Har varit igång sedan åtta, kom på att städningen måste bli gjord innan jag åker till Karlskrona. Skrev lite på inlägg - råkade trycka på någon tangent - och sedan vips så försvann allt! Jaja, ändring har skett i vardagsrummets möblemang och jag känner mig ganska nöjd. Disken är gjord också - jag är ju bara så bra! Ni märker att humöret är snäppet bättre än igår - hoppas att det håller i sig! Till frukost blev det omelett på tre ekologiska ägg, rödlök, tomat och en kopp kaffe med mjölk. Lunchen blir ugnsbakad lax med broccoli och lök! Träningen gjorde mig gott igår, för sov i ett sträck - la mig ganska tidigt igår eftersom jag mådde som jag mådde. Bra det!

Idag ska jag jobba i Fältöversten - kunden är Anthon Berg, marsipanbröd...öh, jag fattar inte riktigt, men det kommer väl! Ska packa ner kockrocken med knappar och allt och ta med mig ett äpple till mellanmål. Aha, middagen har jag inte planerat än...Laxen som blir över har jag tänkt ha med mig att ta med som lunch imorgon, då jag arbetar med FinnCrisp och Kalles Randiga på Ica Supermarket i Arninge. Middagen får jag fundera lite över...

Yoga ja, har fått en dvd med övningar när jag köpte tidningen Topp Hälsa och tänkte testa den alldeles strax. Vad bra det är att gå upp i tid - hinner ju med så mycket!

Bippidibippidibop (en lek som vi lekte på Improteatern i helgen...)

Emilia

Denna syn vill jag se snart...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback