Trött efter kryssning och utläst bok...

Det finns nog en anledning till att måndagar är lite jobbiga - varför vet jag inte, men känner mig minst sagt trött och har inte lust att gå upp imorgon. Javisst, jag tänker redan på morgondagen - det bådar inte gott. Jag fick ett mail av min kompis Dorota (som jag ska hälsa på i slutet av månaden! I Karlskrona) om en person som heter Kalle och jämt är positiv, även efter en olycka. En sån där person som man älskar att hata. Eller bara gillar helt enkelt. Vad vet jag, jag känner mig inte som Kalle. Båtturen var helt okej. Aktiviteter som genomfördes var:

1. Sova
2. Läsa boken Flyga Drake
3. Äta frukost
4. Äta dumle så att man mår illa...
5. Läsa ut boken - kan bara säga som så här: ja, den är ju hur bra som helst. Små händelser får olika proportioner, saker som man inte trodde skulle hända händer. Personerna tycks vara personer i ens egna liv till slut - deras personlighet beskrivs av författaren med sådan pricksäkerhet och författarkreativitet att det är kusligt bra. Det var länge sedan jag läste en bok i ett sträck. Jag satt till slut och försökte verkligen slita mig själv ifrån den - men det gick inte! 5 morgonsolar av fem möjliga! Ser fram emot nästa bok av samma författare!

Imorgon händer inte mycket men jag kan meddela att min lägenhet är klar nu! Yes! Ska ta bilder när jag fått i ordning lite. Ska hem på onsdag, efter att jag har lunchat med gulletjejerna Em och Ulliz. Ulliz ska ju iväg till Irland, så det ska bli kul att ses innan hon åker (ska i o f s bara vara borta till på måndag!).

Kameran fungerar - som ni ser!



Bilden sammanfattar min resa...


Isigt värre...


Varför Thailand när man kan åka på denna tur? :)




Kram
Emilia
Kommentarer
Postat av: Svennis

Jo, bra att du är här nu. Gå ingenstans långt bort utan stanna här hos dina vänner!!! Testa kopiera gröna bilder från min blogg nu :)



Krama krama mramak

Svenne

2009-03-16 @ 22:33:06
URL: http://www.dif.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback